Ce se întâmplă cu Simona Halep la Madrid. Explicația surpriză a româncei

Ce se întâmplă cu Simona Halep la Madrid. Explicația surpriză a româncei
Simona Halep, turneul de la Madrid

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, 3 WTA, a vorbit despre meciul din primul tur al turneului de la Madrid, cu Sara Sorribes Tormo, în vârstă de 24 de ani, 46 WTA, meci care a avut un scor de 6-0, 7-5.

Ce se întâmplă cu Simona Halep la Madrid

De altfel, se pare că Madridul și Caja Magica o întâmpină fără excepție cu zâmbete pe Simona, chiar și atunci când adversara este o favorită locală. Aceasta a mărturisit că se simte bine, se simte răsfățată.

Întrebată cum procedează atunci când întâlnește o adversară cu care ai jucat recent, aceasta a spus:

”Când joc cu cineva, de la al doilea meci știu deja la ce să mă aștept și știu cum o să vină mingea. Am și vorbit cu Darren înainte de partidă, am știut cam ce trebuie să fac, însă meciul de la Roland Garros m-a ajutat mult acum pentru că știam că poate să revină în orice moment, e o mare luptătoare. Mă bucur însă că la 5-5 am reușit să-mi fac jocul potrivit ca să câștig. Îmi pierdusem un pic concentrarea pe la 5-1, 5-2, am simțit ceva presiune, dar în rest mi-a plăcut tare mult cum s-a desfășurat partida”, a spus Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.

”La Madrid mă simt răsfățată”

Simona Halep a spus că are și un loc preferat, în Caja Magica.

”Terenul Central, în primul rând, este locul meu favorit, apoi vestiarul, avem unul separat, acolo este multă liniște, ai spațiu unde să stai, să te relaxezi înainte de meci, chiar și după meciuri, când ești un pic obosit sau tensionat, ai unde să te odihnești, să-ți revii. Îmi plac condițiile de aici și îmi place că mă simt ca acasă, oamenii sunt foarte prietenoși. La Madrid mă simt răsfățată”, a mai afirmat Simona Halep, potrivit sursei citate.

Întrebată și care dintre turnee la care a participat a avut cel mai mare impact asupra ei, Simona Halep a mărturisit.

”Aici avem public, dar sunt mult mai puțini spectatori decât în anii trecuți – acesta e cel mai impactant pentru mine. În rest, condițiile sunt la fel, sunt bune, dar cumva diferite, multe restricții, nu ai voie acolo, nu ai voie dincolo, la masă s-au schimbat lucrurile, lounge-ul nu mai are canapele, sunt aspecte care s-au modificat, dar ne-am obișnuit deja de un an de zile. La Madrid nu se simte foarte diferit fiindcă sunt totuși multe persoane la arene. Chiar dacă în tribunele Centralului nu se văd foarte mulți oameni, în afara lui sunt destui și asta ne bucură tare mult”, a conchis Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI