Simona Halep, implicată în scandalul momentului: ”Cum are tupeul să pretindă asta?”

Simona Halep, implicată în scandalul momentului: ”Cum are tupeul să pretindă asta?”
Cat plateste Simona Halep in fiecare an la ANAF

Mai este puțin până la startul Jocurilor Olimpice de la Tokio. România va fi reprezentată de o delegație importantă. Echipa de tenis o va avea în lot și pe Simona Halep, care declara încă din 2018, că-și dorește acest lucru. O altă dorință a sportivei a fost cea de portdrapel pentru România la deschiderea JO de la Tokio. Numai că au apărut reacții dure la adresa sa, după această declarație. Cea care a criticat afirmațiile Simonei a fost multipla medaliată la JO, Beatrice Câşlaru.

Beatrice Câşlaru o atacă public pe Simona Halep

Multipla medaliată cu aur, Beatrice Câşlaru, a participat la trei ediții importante ale JO, în Atlanta, Sindey și Atena. Ea este cea care a decis să reacționeze dur la afirmațiile făcute de Simona Halep referitoare la postura de portdrapel pentru România la JO de la Tokio.

În opinia sportivei ar trebui mai întâi să dovedească acest lucru, prin câștigarea unor medalii, și apoi să pretindă acest onorant statut. Beatrice Câşlaru a emis aceste critici în spațiul public, pe rețelele de socializare, declarând:

”Cine vrea ea să fie? Cum se face că are tupeul să pretindă asta, când ar fi fair-play întâi să câștige medalie și apoi, peste 3 ani, să ceară steagul!!! Sau, hai să îi dăm steagul dacă ne aduce aurul olimpic!

Eu nu voi uita când doamna Lipă a purtat drapelul la Olimpiadă. Nu a comentat nimeni! Că nu te poți egala cu palmaresul lor, al campionilor! Pe mine Halep nu mă convinge deloc că merită să poarte drapelul!”, scrie Beatrice Cîșlaru pe marginea articolului publicat de Andrei Noureanu pe Playsport.ro.

Controversele se adună în jurul Simonei

Nu-i contestă nimeni calitățile și performanțele Simonei în tenisul mondial. Cerința acesteia de a deveni portdrapel la JO de la Tokio a făcut valuri, mai ales în spațiul public. Deși convocată la lotul pentru FedCup, Simona avea să renunțe și să plece la Stuttgart, unde pierde semifinala. Beatrice Câşlaru și-a continuat valul de critici la adresa sportivei, în spațiul public la adresa Simonei Halep. Beatrice Câşlaru a reamintit de refuzul acesteia de a face deplasarea la Rio, spunând:

”Halep la Rio nu a vrut sa facă deplasarea, pe motiv de țânțar! Acum facem un armasar din covid-19??? PENTRU mine e fie performanta, fie vezi de ciorba ta!!! Vorbim de un sportiv care pretinde ceva. Atât. Că e un etalon , nu contestă nimeni. Dar, până când o să mă convingă pe mine că trebuie să poarte steagul….

Despre ce vorbim? Repet cine sunt eu să critic pretențiile uneia? Eu când am vrut ceva am pus steagul pe catarg, și imnul și am ridicat la respect tribuna în picioare! Că va fi sau nu portdrapel la Tokyo, de va fi orice vrea ea sau alții… Nu sunt eu în măsură să decid.”, a mai scris Beatrice Câșlaru pe Facebook.

Simona a vrut la JO încă din 2018

Deși anunțată prezența Simonei, încă din 2018, în lotul pentru JO de la Tokio, această ultimă afirmație a picat cum nu se poate mai prost. În 2018 Simona Halep vorbea despre prezența la Tokio, declarând:

”Mai e destul timp până în 2020. Aş fi aproape de perfecţiune, dacă o să iau o medalie olimpică. Dar îmi doresc să facem o treabă foarte bună şi la Fed Cup. Pentru mine e o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Cred că e cea mai mare realizare pentru toţi sportivii, reprezinţi ţara.

Cu siguranţă va fi un moment deosebit. Aşa cum a fost şi la Londra. E o emoţie diferită şi sper să am parte de ea în 2020. Vreau să-mi exprim public dorinţa de a fi portdrapel în 2020, dacă o să merit. Iar cei care decid vor crede că pot fi portdrapel. Ar fi o mare bucurie”, declara Simona Halep în anul 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI