03 nov. 2023 | 15:58

Ce se întâmplă cu procesul pentru drepturile de difuzare ale Denisei Manelista. Tatăl solistei a ajuns la capătul puterilor EXCLUSIV

Monden
Ce se întâmplă cu procesul pentru drepturile de difuzare ale Denisei Manelista. Tatăl solistei a ajuns la capătul puterilor EXCLUSIV
”Nici nu mai știi ce să înțelegi” Emillian Răducu

Solista de muzică de petrecere Denisa Răducu ”Manelista” a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani, din cauza unor grave probleme hepatice. Însă, nici acum, la șase ani de la deces, disputa dintre familia artistei și fostul impresar nu s-a încheiat. Tatăl ei, Emilian Răducu, ne-a vorbit despre acest proces, lung și întortocheat, care le-a ”înghițit”, până în prezent, peste 5.000 de euro, pentru cheltuielile de judecată.

În ce stadiu se află, după cinci ani, procesul familiei Răducu pentru drepturile ei de difuzare

Emilian Răducu, tatăl regretatei soliste, e total nemulțumit de stadiul procesului, început, în urmă cu cinci, împotriva fostului impresar al artistei Denisa Răducu, în lupta pentru drepturile ei de difuzare, atât la tv și la radio, cât și pe Internet:

”Prin luna august, a venit fiica mea cea mare, din Spania, și a luat luat legătura cu avocatul nostru. Sunt multe termene, condiții, trebuie reformulate plângerile, nu prea înțeleg nimic.

Acest proces este o abureală, probabil că se trage de timp și, la un moment dat, se va încheia, că doar nu o să țină 25 de ani.

Dar asta ne costă pe noi bani, sunt niște cheltuieli de judecată, până acum, în jur de 5.000 de euro. Sunt mulți bani dați degeaba”.

Citește și: Tatăl Denisei Răducu, amânat prin instanțe. Ce probleme are Emilian: ”Încă nu au suficiente dovezi”

Ce se întâmplă cu procesul pentru drepturile de difuzare ale Denisei Manelista. Tatăl solistei a ajuns la capătul puterilor EXCLUSIV

”S-a născut sănătoasă, mai avea câte o simplă răceală.”

De ce refuză familia artistei Denisa Răducu să-i închirieze apartamentul: ”Ți-e și frică!”

Bărbatul îndoliat ne-a spus și de ce refuză să închirieze apartamentul fiicei sale, în care Denisa Răducu a trăit până în ultima clipă de viață, și care a fost moștenit, după subita ei moarte, de sora cea mare.

Vezi și: Tatăl Denisei Manelista, strigăt disperat după ce a primit o lovitură dură: ”Vreau să fiu îngropat lângă fiica mea” EXCLUSIV

Emilian Răducu a făcut referire la recentul caz, care a înspăimântat o țară întreagă, când un chiriaș și-a ucis cu sânge rece fiica vitregă, după care a ascuns-o în lada patului, creându-i astfel mari probleme proprietarului locuinței:

”Ce familie să bagi, cu chirie? N-ați văzut că acel chiriaș a ascuns fetița, pe care a omorât-o, în lada patului?

Ți-e și frică, te mai și cheamă, pe tine, ca proprietar, să dai declarații, pe la Poliție, deși tu habar n-ai ce s-a întâmplat. Mai bine îl lăsăm, așa, gol.

Fiica mea cea mare are trei fete, așa că are cine să îl moștenească, să-l păstrăm curat. Poate că ele vor dori să se stabilească în România, după ce vor studia în Spania”.

Vila din Ștefănești a Denisei este aproape gata: ”Până acum s-au investit 100.000 de euro. Eu supraveghez lucrările!”

Adelina Răducu, sora cea mare a Denisei, a avut ambiția de a finaliza lucrările vilei din comuna natală Ștefănești, începute de regretata solistă, cu un an înainte de tragicul sfârșit. Renovările s-au desfășurat însă sub atenta supraveghere a tatălui lor:

”Am mai avansat mult cu lucrările, etajul este gata, mai e puțin, la parter, cred că într-o lună este aproape gata.

Fata mea mi-a trimis mereu bani, din Spania, iar eu am cumpărat tot ce trebuia. Până acum, a costat cam 100.000 de euro. Dar, știți cum e.

Dacă muncești, și vrei să ai, te mai strângi, ea și soțul ei au pus deoparte. Casa e pentru ei și pentru nepoate, când vin pe aici”, ne-a mai mărturisit Emilian Răducu, pentru Playtech Știri.

Ce se întâmplă cu procesul pentru drepturile de difuzare ale Denisei Manelista. Tatăl solistei a ajuns la capătul puterilor EXCLUSIV

Denisa Răducu a încetat din viață, la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017

Ce i-a lăsat Denisa Răducu moștenire sorei, după decesul acesteia

Adelina Răducu este sora artistei Denisa Răducu, singura moștenitoare a averii de aproape 500.000 de euro a artistei de muzică de petrecere. Ea a moștenit apartamentul de lux al Denisei, vila și terenul din comuna Ștefănești, unde au locuit, dar și drepturile de difuzare, disputate, de mai bine de 5 ani, în instanță.

Citește și: Tatăl Denisei Manelista, în lacrimi, de Moș Nicolae. Ce i-a dus azi la mormânt EXCLUSIV

Potrivit spuselor lui Emilian Răducu, fiica lui cea mare locuiește cu soțul și cu fetele lor, în Spania, unde ea lucrează ca menajeră, iar el este profesor de matematică.

Tragicul sfârșit al Denisei Răducu, la doar 27 de ani. Emilian Răducu: ”S-a născut sănătoasă, nu înțeleg!”

Tatăl solistei nu înțelege cum fiica lui, care mai mereu a fost sănătoasă, s-a îmbolnăvit brusc de cancer de ficat, iar, după o luptă nedreaptă cu boala, a încetat din viață:

”Vă spun sincer, că nu înțeleg! S-a născut sănătoasă, mai avea câte o simplă răceală. Apoi, să aflăm brusc că e pe moarte?

Cum așa? Nici nu mai știi ce să înțelegi, cum a venit această nenorocire pe capul familiei noastre!”, a mai adăugat Emilian Răducu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Denisa Răducua încetat din viață, la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017. Înainte de a muri, a postat pe conturile sociale un mesaj sfâșietor: ”Viața o primim fără să o cerem și ne este luată fără să fim întrebați”.

Denisa Răducu ”Manelista” este înmormântată în cimitirul din comuna Ștefănești, județul Vâlcea. Mormântul ei pare un magazin de jucării. Fanii nu au uitat-o și i-au adus zeci de ursuleți de pluș.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Cuvântul care poate da o nouă întorsătură vieții tale: ”Trebuie doar să îl pui înainte de orice afirmație!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
PRIMUL mesaj al lui FLORIN PIERSIC: ”Sunt VIU...”
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro