26 apr. 2022 | 13:47

Tatăl Denisei Răducu, amânat prin instanțe. Ce probleme are Emilian: „Încă nu au suficiente dovezi”

Monden
Tatăl Denisei Răducu, amânat prin instanțe. Ce probleme are Emilian: „Încă nu au suficiente dovezi”
Prin ce greutăți trece Emilian Răducanu, tatăl Denisei Răducanu

Denisa Răducu s-a stins din viață în anul 2017, la doar 27 ani. Tatăl tinerei soliste a fost distrus, însă problemele lui nu s-au sfârșit aici. Acesta este plimbat prin instanțe de fostul impresar al Denisei, pentru drepturile ei de autor.

Drama lui Emilian Răducu

Tatăl artistei încă îi duce dorul fiicei, la fel cum ar face orice părinte aflat în situația lui. Are zeci de poze cu Denisa de când era mică și își aduce aminte de acele clipe cu lacrimi în ochi. Acum, Emilian Răducu își caută dreptate în instanță, după ce impresarul Denisei nu a fost corect referitor la drepturile ei de autor.

”Procesul se tot amână, alt termen și alt termen, încă nu au suficiente dovezi, mai trebuie nu știu ce acte să depună el la dosar. Suntem de patru ani în proces. Sunt întrebări pe care ni le punem și noi. Nici nu știm dacă să mai continuăm, dacă mai avem șanse. Ni se spune doar să avem răbdare.

Aș vrea ca Justiția Română să facă mai repede dreptate, să nu se mai amâne. Eu înțeleg, trece o lună, trec două, nouă, dar dacă ceilalți nu sunt în stare să demonstreze că ce au făcut au făcut corect, ce dovezi să mai aducă la dosar, ce să se mai aștepte? Nouă nu ni se mai cer probe, doar pe ei îi mai așteptăm!”.

Toată averea a fost moștenită de sora mai mare

De Paște, Emilian Răducu a rămas singur, iar sărbătorile nu mai sunt la fel fără fiica lui. Fata cea mai mare vine și îl vizitează, însă este stabilită în Spania, cu familia, așa că în mare parte stă singur.

”Acum sunt singur, casa e goală de când a plecat Denisa, totul e trist. Duminică, de Paște, o să merg la mormântul Denisei, ca să-i duc flori. O să îi las acolo și câteva ouă roșii și cozonac, o să dau și de pomană. Știu că se va bucura, de acolo, din Cer! Știe că o iubim și că suferim! Sora Denisei a fost acum ceva vreme în țară, ne-am revăzut. S-a întors însă în Spania, acolo fiicele sunt cu școala, ea și soțul au serviciu. Este greu și pentru ei!”, ne-a mai declarat el, pentru Ego.ro

Din munca depusă pe care a depus-o Denisa, a reușit să-și cumpere un apartament în București și o mașină. Ea este din Ștefănești, acolo unde a început construcția unei case. După ce s-a stins, toate acestea i-au rămas Adelinei, sora ei mai mare.

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews
Halep a primit noul verdict. Începe iar calvarul: Decizia TAS a fost...
Capital.ro
Metoda naturistă a unui fermier prin care a scăpat de coropișnițele din grădină: "Se pune la fiecare plantă"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
GREEN NEWS a plantat pentru viitor. Acțiune de plantare a sute de copaci în zona Lunca Cetății din București
Mediaflux
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro