Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane. Magistrații au dat sentința

Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane. Magistrații au dat sentința
Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane

Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane. Magistrații au dat sentința în urmă cu puțin timp. Alex Bodi a primit verdictul chiar înainte de a pleca în vacanță. Iată ce se întâmplă acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane

Alex Bodi a primit o veste uriașă, chiar înainte de a pleca în vacanță. Se pare că afaceristul a scăpat de procesul în care era judecat pentru mai multe capete de acuzare. Astfel, Tribunalul din Gorj a întors dosarul la DIICOT Craiova, din lipsă de probe, scrie Cancan.ro. 

Acum, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, se bucură de o vacanță perfectă pe Coasta de Azur, alături de noua sa iubită, Ema Uta, și de cele două fetițe ale sale: Chaqueline și Selena. Însă până să ajungă pe Coasta de Azur, el a trecut mai întâi prin fața magistraților, pentru dosarul în care era judecat pentru constituire de grup infracțional, șantaj și trafic de persoane.

Alex Bodi e liber, dar nu a scăpat de griji

Astfel, la data de 5 iulie, magistrații de la Tribunalul Gorj aveau să dea o sentință în favoarea fostului soț al Biancăi Drăgușanu, iar dosarul a fost retrimis către procurorii DIICOT ca să îl refacă.

Ca urmare a acestui fapt, cel puțin pentru o perioadă Alex Bodi a scăpat, în ciuda faptului că procurorii au făcut contestații, care au fost refuzate însă de judecătorii Tribunalului și cei ai Curții de Apel. Mai mult, a doua zi, lui Alex Bodi i-a fost ridicat și controlul judiciar.

„Era foarte incomod și în al doilea rând nu îmi permiteam să risc sau să fac vreo greșeală, să lipsesc sau ceva de genul, pentru că suportam alte consecințe, adică ați văzut ce s-a întâmplat dacă o dată am lipsit motivat, nu îmi permiteam să fac greșeala. Automat, erau costuri, tensiuni, stres, din fericire, să zic așa, coșmarul ăsta s-a cam terminat”, declara Alex Bodi, la puțin timp după ce decizia Curții de Apel.

Chiar și așa, Alex Bodi nu a scăpat de griji. Iar asta deoarece procurorii vor reface, în mod cert, urmărirea penală, iar dacă ei aduc alte probe sau dovezi la dosar, atunci Alex Bodi ar putea reveni în sala de judecată, unde și-a susținut nevinovăția, la toate termenele avute de până acum.