13 iul. 2022 | 11:25

Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane. Magistrații au dat sentința

Monden
Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane. Magistrații au dat sentința
Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane

Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane. Magistrații au dat sentința în urmă cu puțin timp. Alex Bodi a primit verdictul chiar înainte de a pleca în vacanță. Iată ce se întâmplă acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Ce se întâmplă cu procesul în care Alex Bodi este judecat pentru șantaj și trafic de persoane

Alex Bodi a primit o veste uriașă, chiar înainte de a pleca în vacanță. Se pare că afaceristul a scăpat de procesul în care era judecat pentru mai multe capete de acuzare. Astfel, Tribunalul din Gorj a întors dosarul la DIICOT Craiova, din lipsă de probe, scrie Cancan.ro. 

Acum, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, se bucură de o vacanță perfectă pe Coasta de Azur, alături de noua sa iubită, Ema Uta, și de cele două fetițe ale sale: Chaqueline și Selena. Însă până să ajungă pe Coasta de Azur, el a trecut mai întâi prin fața magistraților, pentru dosarul în care era judecat pentru constituire de grup infracțional, șantaj și trafic de persoane.

Alex Bodi e liber, dar nu a scăpat de griji

Astfel, la data de 5 iulie, magistrații de la Tribunalul Gorj aveau să dea o sentință în favoarea fostului soț al Biancăi Drăgușanu, iar dosarul a fost retrimis către procurorii DIICOT ca să îl refacă.

Ca urmare a acestui fapt, cel puțin pentru o perioadă Alex Bodi a scăpat, în ciuda faptului că procurorii au făcut contestații, care au fost refuzate însă de judecătorii Tribunalului și cei ai Curții de Apel. Mai mult, a doua zi, lui Alex Bodi i-a fost ridicat și controlul judiciar.

„Era foarte incomod și în al doilea rând nu îmi permiteam să risc sau să fac vreo greșeală, să lipsesc sau ceva de genul, pentru că suportam alte consecințe, adică ați văzut ce s-a întâmplat dacă o dată am lipsit motivat, nu îmi permiteam să fac greșeala. Automat, erau costuri, tensiuni, stres, din fericire, să zic așa, coșmarul ăsta s-a cam terminat”, declara Alex Bodi, la puțin timp după ce decizia Curții de Apel.

Chiar și așa, Alex Bodi nu a scăpat de griji. Iar asta deoarece procurorii vor reface, în mod cert, urmărirea penală, iar dacă ei aduc alte probe sau dovezi la dosar, atunci Alex Bodi ar putea reveni în sala de judecată, unde și-a susținut nevinovăția, la toate termenele avute de până acum.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro