Nota pe care a luat-o Bianca Drăgușanu la Bacalaureat. Te va surprinde

Nota pe care a luat-o Bianca Drăgușanu la Bacalaureat. Te va surprinde
Ce nota a luat Bianca Dragusanu la Bacalaureat

S-a aflat care este nota pe care a luat-o Bianca Drăgușanu la Bacalaureat. Luni s-au afișat rezultatele finale la BAC 2022, astfel că mulți elevi au stat cu sufletul la gură să vadă care le va fi drumul de acum înainte. Așa au pățit la rândul lor și vedetele de la noi în urmă cu ani de zile. Spre exemplu, Bianca Drăgușanu a reușit să aibă o medie generală surprinzătoare la examenul maturității.

Ce notă a obținut Mihai Trăistariu la Bacalaureat. Vei fi complet surprins

Bianca Drăgușanu a terminat liceul de Informatică din Petroșani în anul 2002, iar spre surprinderea multor români, vedeta a avut o medie foarte bună la examenul de bacalaureat. Frumoasa vedetă a reușit să aibă nota finală de 8,95, iar cea mai mică notă obținută a fost la proba de matematică, unde a obținut 7.20. La celelelalte două probe, blondina a avut note foarte bune și s-a mândrit cu acestea.

Ce notă a luat Dorian Popa la Bacalaureat

Și Dorian popa a trecut de examenul maturității fără probleme. În cazul lui, media finală la Bacalaureat a fost de 9,83. Celebrul cântăreț a obținut la limba și literatura română scris nota 9,60, în timp ce la matematică a fost notat cu 9,40. De asemenea, la biologie și la educație fizică artistul a avut nota 10.

Ce notă a luat Mihai Trăistariu la Bacalaureat

O altă vedetă care a avut emoții mari acum mulți ani în ceea ce privește examenul de BAC este Mihai Trăistariu. Cunoscutul cântăreț a absolvit liceul Teoretic „Petru Rareș” din Piața Neamț, iar media lui finală a fost de 9,88.

Cea mai mică notă pe care el a luat-o a fost de 9,62 la Limba și Literatura Română. La matematică a luat nota 10, iar la limba enegleză nota 9,80. De asemenea, nota la educație fizică obținută de Mihai Trăistariu a fost de 10.

Ce notă a luat Andreea Bălan la Bacalaureat

O altă vedetă de la noi care a trăit cu emoții exemenul de Bacalaureat este Andreea Bălan. Frumoasa cântăreață a obținut la BAC media 8,85. Artista a avut la limba română nota 8,75, asta în timp ce la matematică a obținut media 9,10.

De asemenea, Andreea Bălan a luat la limba engleză nota 9, iar la chimie nota 9,40, astfel că a promovat examenul de Bacalaureat cu o notă mai mult decât bună.

Rata de promovare a Bacalaureatului 2022, cea mai mare din ultimii 10 ani

Pe de altă parte, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunțat zilele trecute că peste 89.000 de candidați au promovat examenul de Bacalaureat 2022. Astfel, rata de promovare din acest an este de 73,3%, acesta fiind cel mai ridicat nivel de promovare din ultimii 10 ani.