Nu se mai ascund! Alex Bodi și iubita, imagini incendiare din Maldive. Cum au apărut în fața fanilor

Nu se mai ascund! Alex Bodi și iubita, imagini incendiare din Maldive. Cum au apărut în fața fanilor
Alex Bodi și-a asumat noua relație

Alex Bodi are din nou la braț o femeie celebră din showbiz-ul românesc. Controversatul afacerist și actuala parteneră nu se mai ascund! Fanii sunt bucuroși să facă acum cunoștința cu noua femeie care l-a făcut din nou să simtă fiorii iubirii. Vedetele au fost recent într-o vacanță în Maldive. Cum au apărut în fața internauților și ce au spus aceștia despre noul cuplu incredibil din lumea mondenă?

Alex Bodi și-a asumat noua relație! Cu cine se iubește acum afaceristul?

Alex Bodi a devenit rapid un personaj controversat în lumea mondenă. Acesta a primit multe acuzații în dreptul afacerilor sale care ar fi necurate, iar episoadele în care a bătut-o pe Bianca Drăgușanu nu se pot șterge din mintea unor foști fani ai cuplului.

Bărbatul a divorțat de fosta prezentatoare de TV, iar mai apoi a avut parte de o serie de despărțiri și împăcări de Daria Radionova. Cei doi au ales să își spună adio în cele din urmă și să meargă pe drumuri separate. Vedeta nu s-a lăsat ușor, a șters cu buretele eșecurile amoroase și a continuat să își caute jumătate.

Bărbatul trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Ema Uta. Cei doi sunt plecați în Maldive de câteva zile și de curând și-au asumat public relația care se zvonea deja că ar fi al început. Acum fanii au și dovada!

Cei doi s-au filmat în mijlocul peisajelor de vis în timp ce se strângeau în brațe și păreau mai fericiți decât au fost vreodată. Foarte puțini se așteptau ca vedetele să fie împreună, mai cu seamă că nu se știa de apariția make-up artistei în grupurile de prieteni ale afaceristului. 

Motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu rămâne cea mai cunoscută iubită din lista bărbatului. El a avut la braț multe domnișoare celebre, dar de departe cea mai mediatizată relație a fost cea cu fosta asistentă TV. După un șir lung de scandaluri, episoade violente, despărțiri și împăcări, foștii soți au ales să se separe definitiv. Decizia a fost luată chiar în pandemie.

„Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera.

De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv‘, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru Cancan.