Adevărul despre presupusa întâlnire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în Dubai. Ce a spus afaceristul

Adevărul despre presupusa întâlnire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în Dubai. Ce a spus afaceristul
Adevarul despre presupusa intalnire dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi in Dubai. Ce a spus afaceristul

După ce Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu, au apărut în presă zvonuri cu privire la o posibilă reîntâlnire între controversatul designer și Alex Bodi, fostul ei soț. Cei doi s-ar fi intersectat într-un club de fițe din Dubai. Ce a declarat afaceristul despre acel moment.

Alex Bodi a spus adevărul despre presupusa lui întâlnire cu Bianca Drăgușanu

La jumătatea lunii februarie, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au petrecut în același club exclusivist din Dubai. Cei doi s-ar fi intersectat din întâmplare, petrecând fiecare cu gașca sa separată de prieteni.

Frumoasa blondină s-a despărțit din nou de afaceristul Gabi Bădălău, motiv pentru care a plecat în Emirate pentru a se distra pe cinste.

După divorțul tumultos, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au declarat că nu mai există cale de împăcare pentru relația lor, însă fanii fostului cuplu bănuiesc că designerul și omul de afaceri din Mediaș ar putea reveni la sentimente mai bune.

Alex Bodi a declarat, în exclusivitate pentru Wowbiz, faptul că nu a zărit-o pe Bianca Drăgușanu în clubul exclusivist din Dubai și că ar fi convins de faptul că fosta lui soție nu ar fi fost prezentă în locația respectivă.

„Bianca nu era în clubul acela!”

Mai mult, afaceristul susține că o prietenă de-ale ei a fost cea care a etichetat-o pe Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, motiv pentru care fanii vedetei ar fi crezut că diva s-a reîntâlnit cu fostul ei partener de viață.

„Nu era Bianca Drăgușanu în club. Era prietena ei și probabil i-a dat tag așa la intimidare. Bianca nu era în clubul acela. Garantat! Dacă susține că era ea în clubul respectiv, voi trimite niște capturi cu imagini de la masa aceea, unde nu era nicio Bianca Drăgușanu. Eu am fost în acel club.

Într-adevăr, într-un colțișor era acolo și o prietenă de-ale ei, care cu siguranță filma și făcea anumite postări și i-ar fi dat tag și Biancăi. Dar ea nu a fost acolo, 100%. Am și video făcut special la masa lor, în caz că se specula așa ceva, mă așteptam.”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru sursa citată.

Urmăritorii celor doi au fost surprinși de faptul că pe conturile lor de Instagram au apărut povești asemănătoare, din unghiuri similare, semn că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-ar fi aflat în același loc, în același timp.