01 dec. 2021 | 18:18

Ce se întâmplă cu nunta Mariei Iordănescu, unde Gigi Becali trebuia să fie naș. Îi mai cunună religios după scandalul cu Edi? EXCLUSIV

Monden
Ce se întâmplă cu nunta Mariei Iordănescu, unde Gigi Becali trebuia să fie naș. Îi mai cunună religios după scandalul cu Edi? EXCLUSIV
Cand va avea loc marele eveniment

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, va face nuntă mare în vara anului viitor, după ce s-a cununat civil în urmă cu câteva luni, în prezența lui Gigi Becali și a soției acestuia, care ar fi urmat să-i devină nași.

Prezentatoarea de la Prima TV a evitat să dea vreun răspuns dacă patronul FCSB va fi cel care îi va pune pirostriile, după conflictul pe care acesta l-a avut cu fratele său, Edi Iordănescu.

Când se va cununa religios Maria Iordănescu

Maria, singura fiică a generalului Anghel Iordănescu, s-a cununat civil la jumătatea lunii septembrie cu Teodor Măgureanu („Teddy”), iar martori i-au fost Gigi Becali și soția acestuia.

Din cauza pandemiei, cei doi tineri căsătoriți au decis să amâne nunta cu un an, mai ales că aceștia își doresc ca la acest eveniment important din viața lor să le fie aproape nu doar familiile lor, ci și toți prietenii pe care-i au.

Maria Iordănescu a mărturisit pentru impact.ro că încă nu au stabilit data și nici nu au făcut rezervare la vreun local, dar că foarte probabil ca evenimentul să aibă loc în luna iunie sau iulie a anului 2022.

În privința nașilor, aceasta a evitat să dea un răspuns dacă patronul de la FCSB îi va mai conduce sau nu în fața altarului, după cele întâmplate între acesta și Edi Iordănescu. 

”Am stabilit că nunta o vom face la anul din cauza pandemiei și a restricțiilor. Nu am hotărât încă data, probabil în iunie sau iulie, nu am făcut încă rezervarea.

Abia ce s-au mai liniștit apele cu discuția de la FCSB și fratele meu și nu aș vrea să apară vreun articol pe tema asta, e familia mea la mijloc cât și a lui Gigi Becali, pe care-l voi respecta indiferent de ce se întâmplă.

Nu vreau să răspund pe marginea acestui subiect (n.r. dacă Gigi Becali îi va mai fi sau nu naș de cununie)”, a declarat aceasta.

”Suntem foarte uniți”

Prezentatoarea de la Prima Tv ne-a mai spus că din cauza programului încărcat de la locul de muncă, nu a apucat să-și vadă rudele care s-au sărbătorit de Sf. Andrei și nici să petreacă ziua de 1 Decembrie în familie, spre deosebire de alți ani.

„Până acum eram în familie, noi suntem foarte uniți. Perioada aceasta e însă mai aglomerată pentru mine din punct de vedere profesional.

În schimb, săptămâna viitoare voi avea un program mai lejer și voi recupera timpul cu familia, zilele pe care nu am apucat să le petrec cu frații și părinții, mai ales că am trei membri cu numele Andrei și nu am apucat să-i văd, și anume fratele, nepotul și cumnata.

Uneori, trebuie să sacrificăm familia pentru viața profesională, dar când ești la început de drum ai și entuziasmul muncii și vrei să demonstrezi și poate câteodată mai neglijăm lucrurile astea”, a completat aceasta

Tradițiile din familia Iordănescu

Maria a vorbit și despre tradiția din familia sa, aceea ca toți membrii acesteia să fie împreună în prima zi a Crăciunului:

Sărbătorile le petrecem întotdeauana în familie, nu există excepție de la regulă, prima zi de Crăciun luăm toți masa împreună, și la mine și la familia soțului.

Și până să fie soțul meu, tot așa făceam, prima parte a zilei eram în familie la mine, unde ne strângem cu toții, apoi la el, să mulțumim ambele familii. Așa cum și eu am părinți, și el are.

Spune că soțului îi datorează cariera

Fiica lui Anghel Iordănescu a mărturisit și că cel care a susținut-o cel mai mult în cariera de prezentatoare este chiar soțul său.

„Datorită lui am ajuns aici. Când lucram la Look Sport, trebuia să prezint știrile de la Cluj, pentru că acolo era platoul, iar el în fiecare săptămână mergea cu mine.

Dacă nu era el să mă susțină și să facă toate deplasările astea cu mine nu aș fi reușit”, spune aceasta.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Amantul Elenei Ceaușescu. Misterul bărbatului cu care l-a înșelat pe Nicolae
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Viața la bloc. Gestul firesc care îți poate aduce amenzi de 500 de lei
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Centralele de apartament vor fi înlocuite în România. Ce se montează în loc
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro