Ce se întâmplă cu nunta Mariei Iordănescu, unde Gigi Becali trebuia să fie naș. Îi mai cunună religios după scandalul cu Edi? EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu nunta Mariei Iordănescu, unde Gigi Becali trebuia să fie naș. Îi mai cunună religios după scandalul cu Edi? EXCLUSIV
Cand va avea loc marele eveniment

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, va face nuntă mare în vara anului viitor, după ce s-a cununat civil în urmă cu câteva luni, în prezența lui Gigi Becali și a soției acestuia, care ar fi urmat să-i devină nași.

Prezentatoarea de la Prima TV a evitat să dea vreun răspuns dacă patronul FCSB va fi cel care îi va pune pirostriile, după conflictul pe care acesta l-a avut cu fratele său, Edi Iordănescu.

Când se va cununa religios Maria Iordănescu

Maria, singura fiică a generalului Anghel Iordănescu, s-a cununat civil la jumătatea lunii septembrie cu Teodor Măgureanu („Teddy”), iar martori i-au fost Gigi Becali și soția acestuia.

Din cauza pandemiei, cei doi tineri căsătoriți au decis să amâne nunta cu un an, mai ales că aceștia își doresc ca la acest eveniment important din viața lor să le fie aproape nu doar familiile lor, ci și toți prietenii pe care-i au.

Maria Iordănescu a mărturisit pentru impact.ro că încă nu au stabilit data și nici nu au făcut rezervare la vreun local, dar că foarte probabil ca evenimentul să aibă loc în luna iunie sau iulie a anului 2022.

În privința nașilor, aceasta a evitat să dea un răspuns dacă patronul de la FCSB îi va mai conduce sau nu în fața altarului, după cele întâmplate între acesta și Edi Iordănescu. 

”Am stabilit că nunta o vom face la anul din cauza pandemiei și a restricțiilor. Nu am hotărât încă data, probabil în iunie sau iulie, nu am făcut încă rezervarea.

Abia ce s-au mai liniștit apele cu discuția de la FCSB și fratele meu și nu aș vrea să apară vreun articol pe tema asta, e familia mea la mijloc cât și a lui Gigi Becali, pe care-l voi respecta indiferent de ce se întâmplă.

Nu vreau să răspund pe marginea acestui subiect (n.r. dacă Gigi Becali îi va mai fi sau nu naș de cununie)”, a declarat aceasta.

”Suntem foarte uniți”

Prezentatoarea de la Prima Tv ne-a mai spus că din cauza programului încărcat de la locul de muncă, nu a apucat să-și vadă rudele care s-au sărbătorit de Sf. Andrei și nici să petreacă ziua de 1 Decembrie în familie, spre deosebire de alți ani.

„Până acum eram în familie, noi suntem foarte uniți. Perioada aceasta e însă mai aglomerată pentru mine din punct de vedere profesional.

În schimb, săptămâna viitoare voi avea un program mai lejer și voi recupera timpul cu familia, zilele pe care nu am apucat să le petrec cu frații și părinții, mai ales că am trei membri cu numele Andrei și nu am apucat să-i văd, și anume fratele, nepotul și cumnata.

Uneori, trebuie să sacrificăm familia pentru viața profesională, dar când ești la început de drum ai și entuziasmul muncii și vrei să demonstrezi și poate câteodată mai neglijăm lucrurile astea”, a completat aceasta

Tradițiile din familia Iordănescu

Maria a vorbit și despre tradiția din familia sa, aceea ca toți membrii acesteia să fie împreună în prima zi a Crăciunului:

Sărbătorile le petrecem întotdeauana în familie, nu există excepție de la regulă, prima zi de Crăciun luăm toți masa împreună, și la mine și la familia soțului.

Și până să fie soțul meu, tot așa făceam, prima parte a zilei eram în familie la mine, unde ne strângem cu toții, apoi la el, să mulțumim ambele familii. Așa cum și eu am părinți, și el are.

Spune că soțului îi datorează cariera

Fiica lui Anghel Iordănescu a mărturisit și că cel care a susținut-o cel mai mult în cariera de prezentatoare este chiar soțul său.

„Datorită lui am ajuns aici. Când lucram la Look Sport, trebuia să prezint știrile de la Cluj, pentru că acolo era platoul, iar el în fiecare săptămână mergea cu mine.

Dacă nu era el să mă susțină și să facă toate deplasările astea cu mine nu aș fi reușit”, spune aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI