Ultimul mesaj trimis de Gigi Becali lui Edi Iordănescu. Ce i-a putut scrie: ”Cum să faci așa ceva?”

Ultimul mesaj trimis de Gigi Becali lui Edi Iordănescu. Ce i-a putut scrie: ”Cum să faci așa ceva?”
Gigi Becali, ultim mesaj către Edi Iordănescu. Ce i-a scris afaceristul?

Ce i-a scris Gigi Becali lui Edi Iordănescu în ultimul mesaj? Suporterii formațiunii patronate de el au înțeles abia acum situația. Ce cuvinte grele i-a aruncat afaceristul fostului antrenor?

Gigi Becali, ultim mesaj către Edi Iordănescu: ce i-a scris afaceristul?

Gigi Becali a oferit lămuriri cu privire la despărțirea de Edi Iordănescu. De asemenea, afaceristul a discutat și despre ceea ce va urma. Latifundiarul spune că despărțirea de FCSB a fost alegerea sportivuli.

Patronul vicecampioanei le-a citit jurnaliștilor prezenți în fața casei sale ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Iordănescu. Anterior, antrenorul a declarat că Becali i-a trimis „zeci de mesaje”, fapt care l-a deranjat.

Patronul FCSB spune că nu l-a dat afară pe acesta, ci el a plecat singur. Becali a subliniat că nu a avut rezutatele dorite pe parcursul contractului, iar mai apoi a început să citească mesajul trimis către acesta.

Latifundiarul nu a încercat niciodată să îl facă pe sportiv să rămână, ba din contră, mărturisind că nu îi pare rău că a plecat. De asemenea, el a mărturisit că toate cuvintele trimise prin SMS nu au venit ca o presiune în dreptul antrenorului.

„Nu l-am dat eu afară pe Edi, a plecat el”

„Nu l-am dat eu afară pe Edi, a plecat el. Dacă-l dădeam afara, trebuia să-i dau banii. Oricum, am încălcat vreo lege? Ce rezultate a avut Edi, unde sunt? Are 22 din 29 de puncte (n.r. – Edi a obținut 23 de puncte din 30 posibile în Liga 1: 7 victorii, 2 egaluri, o înfrângere), nu îmi convine.

A venit când eram la 7 puncte de CFR, acum sunt 8! Așa facem socoteala. Nu am încercat să-l conving să rămână. Vă citesc ultimul mesaj cu Edi. I-am dat mesaje când a trimis notificare la club, că «de ce am spus că joacă echipa rău?», să nu mai vorbesc nimic că altfel activează clauza.

Păi tu îl ameninți pe patron? Trimiți avocatul cu notificare la Argăseală, așa ceva nu am văzut în viața mea! Așteptam să mă sune bărbătește, nu să trimită avocatul la Argăseală să mă amenințe. Nu îmi pare rău că a plecat. Uite, ultimul meu mesaj cu Edi, de vineri seara. Eu zic așa.

Mesajele nu le-am trimis ca presiune. Ce au făcut avocații îmi stă ca un drac în cap, nu pot uita. Dar ca să vezi că nu am vrut să te dau afară, cere-ți iertare de la Argăseală și continuă-ți munca. Dacă pleci acum, nu va fi bine pentru viitorul tău”, a decalarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI