Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel în azilul de bătrâni. Marele actor nu mai poate nici să meargă

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel în azilul de bătrâni. Marele actor nu mai poate nici să meargă
Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel în azilul de bătrâni

Ce se întâmplă cu actorul Alexandru Arșinel la azilul de bătrâni. Artistul este internat într-un cămin de bătrâni situat pe malul lacului Snagov, pentru îngrijiri medicale. Iată care este starea de sănătate a actorului, dar și programul zilnic. În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel se mișcă cu mare dificultate.

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel în azilul de bătrâni

Alexandru Arșinel a petrecut pe scenă mai bine de șase decenii. A făcut românii să râdă, însă acum actorul pare să fie cu sufletul încărcat de dor pentru soția sa, imobilizată la pat. În plus, se pare că actorul nu a fost vizitat până acum la azilul unde primește îngrijiri medicale de nicio mare vedetă din România.

În urmă cu două săptămâni, Cristian Arșinel, fiul lui Alexandru Arșinel, declara, în exclusivitate pentru Ego.ro:

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa.

Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”.

Condiții de hotel de 4 stele all inclusive la căminul de bătrâni

La căminul de bătrâni unde este internat, marele actor beneficiază, contra cost, de un real răsfăț, având la dispoziție jacuzzi, spa, piscină, paturi cu saltele speciale. Aici, condițiile de cazare sunt ca în regim de hotel de 4 stele all inclusive:

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme. Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi.

Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Alexandru Arșinel nu a mai urcat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București încă de la începutul acestui an, atunci când starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc. Actorul și soția sa, Marilena, au împreună doi băieți, pe nume Bogdan și Cristian Arșinel.

Urmăriți Playtech.ro și pe