Ce se întâmplă astăzi cu Berta Slav, femeia care i-a cumpărat Furadan Mădălinei Manole. Ce funcție a ajuns să ocupe

Ce funcție are azi Berta Slav, cea care i-a procurat Furdana Mădălinei Manole?

Numele Berta Slav a venit în prim-plan în anul 2010, atunci când s-a aflat că ea a fost cea care i-a procurat Furadan Mădălinei Manole. Mai mult decât atât, ea nu a fost doar „poștașul”, ci avea și o relație de prietenie cu solista. Iată ce s-a ales ce ea și ce funcție deține!

Ce funcție ocupă acum Berta Slav, femeia care i-a cumpărat Furadan Mădălinei Manole?

Berta Slav a devenit cunoscută în anul 2010, moment în care s-a aflat faptul că ea a fost cea care i-a procurat și livrat Furadan Mădălinei Manole. Cele două se pare că ar fi avut și o relație de preietenie. Berta a fost foarte afectată de situația aferentă și de tragicul eveniment. Atunci, mărturisea în fața anchetatorilor că nu s-ar fi gândit niciodată că s-ar putea întâmpla o astfel de nenorocire.

Mădălina nu-i spusese pentru ce anume are nevoie de Furadan. Conform procurorilor, Berta a spus adevărul. Moartea Mădălinei Manole încă trezește suspiciuni și acum, dar viața tuturor a mers înainte. Soțul solistei și-a văzut mai departe de creșterea copilului său, fiul acesteia crește cu amintirea mamei în gând, iar Berta a evoluat în carieră. Ea a ajuns de la inspector asistent la Directia Generală a Finanţelor Publice Ilfov – Trezoreria Ilfov, la consilier superior. Venitul anual al femeii este de 60.000 de lei.

Ce s-a întâmplat cu Berta Slav, femeia care i-a procurat Mădălinei Manole Furadan?
Ce s-a întâmplat cu Berta Slav, femeia care i-a procurat Mădălinei Manole Furadan?

„Am o mulţime de complici”

„Am o mulţime de complici, de la oameni de radio până la producători, ştabi de televiziune sau corporatişti de prin agenţii de publicitate. Mulţi căpuşează doar televiziunea, radioul, sunt lipsiţi de pasiune dar suficienţi şi aroganţi explicând gusturile publicului. Le ştiu numele ! Unii îmi sunt prieteni aici, pe FB şi pot să recunoască public că-mi sunt complici. Noi am fost asasinii unor genuri muzicale, a unor generaţii, a unor tendinţe… (…) Killerii Mădălinei sunt şi cei ai Cerbului de Aur, ai folkului sau ai muzicii populare . Cel mai ascultat radio în New York, încă din anii 80, e LiteFM, un format radio hot-adult-contemporary unde Sinatra, Elvis sau Beatles sunt în heavy-rotation. Aşa cum a fost Mădălina Manole doar după 14 iunie 2010…”
Dan Negru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI