Fiul lui Alexandru Arșinel, prima reacție după moartea marelui artist. Care au fost cauzele decesului (exclusiv)

Fiul lui Alexandru Arșinel, prima reacție după moartea marelui artist. Care au fost cauzele decesului (exclusiv)
De ce a murit Alexandru Arsinel

Fiul lui Alexandru Arșinel, prima reacție după moartea marelui artist. Alexandru Arșinel a decedat joi, 29 septembrie, la 83 de ani, după o lungă suferință. Actorul avea mai multe probleme de sănătate. Așadar, care au fost cauzele decesului, vedeți un pic mai jos.

Cristian Arșinel, declarații despre moartea tatălui său. De ce a murit, de fapt, Alexandru Arșinel

Actorul Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Regretatul actor se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Îndurerat profund, fiul îndrăgitului artist a reușit să aibă o primă reacție despre ultimele zile din viața tatălui său.

Cunoscutul actor se afla internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor grave probleme de sănătate. Conform fiului actorului, starea lui Alexandru Arșinel se degradase atât de tare încât nici nu mai era în stare să vorbească.

Fiul lui Alexandru Arșinel, despre ultimele zile ale marelui actor

„În ultimele zile nu am mai putut comunica cu el. Cauzele decesului au fost multiple, de la toate problemele pe care le-a avut în ultimii ani. Astăzi, în jurul orei 13, va fi depus la Teatrul Constantin Tănase. Sâmbătă după-amiaza va fi dus la capela cimitirului Bellu, iar duminică în jurul orei 12 va fi înmormântat”, a declarat Cristian Arșinel, potrivit Impact.ro.

Inima lui Alexandru Arșinel a cedat

Îndrăgitul actor a decedat pe un pat de spital, în timp ce medicii depuneau eforturi considerabile pentru a-i salva viața, însă inima sa s-a oprit din cauza problemelor cardiace.

Probleme de sănătate ale lui Alexandru Arșinel au început odată cu transplantul de rinichi. De atunci actorul a avut numeroase probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel s-a luptat și cu coronavirusul

În ultimii ani, Alexandru Arșinel a fost internat de nenumărate ori, iar anul trecut actorul a avut chiar și coronavirus. Chiar dacă s-a vindecat de virusul din China, acesta i-a slăbit foarte tare organismul actorului și așa unul cu mari probleme.

În plus, în vara aceasta, Alexandru Arșinel a fost dus într-un azil de lux, unde a beneficiat de tratamente de specialitate, însă, odată externat, problemele de sănătate ale artistului s-au agravat.

Alexandru Arșinel fusese intubat în urmă cu aproximativ o săptămână

De asemenea, ultimele zile de viață, Alexandru Arșinel le-a petrecut inconștient, medicii luând hotărârea să-l intubeze pentru a fi ventilat mecanic. S-a luat această decizie după ce medicii au constatat că Alexandru Arșinel avea și o pneumonie destul de gravă, afecțiune care îl împiedica să mai respire normal.

„Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, informau medicii de la spitalul Universitar, în urmă cu o săptămână.