18 ian. 2021 | 21:02

Ce s-a întâmplat, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub. Dezvăluirea surpriză din interior

Știri generale
Ce s-a întâmplat, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub. Dezvăluirea surpriză din interior
George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fostul soț al Andreei Bălan a făcut noi dezvăluiri despre relația sa cu iubita lui. Totodată, actorul a scos la iveală și niște detalii despre fosta sa căsnicie sa cu îndrăgita blondină.

Cum s-a cunoscut George Burcea cu Viviana Sposub

După despărțirea de Andreea Bălan, actorul a cunoscut-o pe actuala sa iubită, pe platourile de filmare a emisiunii ” Ferma”. Burcea a povestit despre momentul în care s-a cunoscut cu Viviana și a precizat ca până la acele filmări nu o mai văzuse niciodată pe frumoasa brunetă.

Actorul a ținut să sublinieze faptul că totul a decurs natural între cei doi și a subliniat faptul că nu a fost vorba de vreo atracție sexuală, după cum declara artistul, conform viva.ro

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…), a spus George Burcea în cadrul emisiunii Ferma.

Actorul își dorește să ajungă departe în compatiția TV

Deși, recunoaște că îi lipsește iubita, Burcea declarat că totuși și-ar dori să ajungă cât mai departe în această competiție. Fostul soț al Andreei Bălan a avut multe cuvinte de apreciere la adresa iubitei sale actuale, față de care se pare ca, nutrește multe sentimente și pe care o admiră, după cum declara actorul.

Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea„, a mai spus George Burcea.

George Burcea a făcut aluzie la relația sa cu Andreea Balan?

George Burcea a mai spus că suportul partenerului este foarte important într-o relație. Având în vedere despărțirea sa cu scântei de fosta sa soție Andreea Bălan, s-ar putea înțelege din vorbele lui, că făcea aluzie tocmai la fosta sa relație de cășnicie.DE altfel, actorul a declarat ca vorbește chiar din proprie experiență.

„Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent: dacă face un lucru bun sau mai puțin bun! Cred că asta înseamnă un parteneriat foarte bun, să-i oferi, de fapt, o susținere, să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face, pentru că, dacă-l calci în picioare, să știi că nu va face nimic altceva! Și aici, vă spun din proprie experiență, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el și să dorească să fugă, să se ascundă, să alerge. În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește’, a mai spus George Burcea, conform sursei.

Ce spune Viviana Sposub despre relația ei cu George Burcea?

Viviana Sposub a făcut și ea declarații legate de actuala sa relație cu actorul, iar conform interviului acordat pentru Viva, frumoasa brunetă are mare încredere în partenerul său despre care a avut numai cuvinte de laudă.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției’,a spus Viviana în interviul acordat sursei precizate.

George Burcea și Viviana Sposub, cu siguranță trăiesc o frumosă poveste de dragoste. Cuvintele Vivianei la adresa iubitului ei nu s-au oprit aici. Ea susține că George o surprinde plăcut de fiecare dată, fiind priceput la toate, pe lângă faptul ca este și un tip foarte sexy.

 

PlaySport
Jador și Oana Ciocan, filmați în intimitate după Survivor! Imaginile incendiare au apărut pe net
Ego.ro
INCREDIBIL cum arăta Roxana Ionescu acum 20 de ani, când poza fără haine! Imaginile XXX au scăpat pe net
Digi24
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Cancan.ro
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Unde a fost găsit, de fapt, Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani. Cine sunt "eroii zilei" | GALERIE FOTO
Romania TV
ULTIMA ORĂ! A murit Adina Cezar! Este vestea extrem de tristă a începutului de săptămână!
Capital.ro
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
EVZ.ro
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Adevarul
Cum sunt săpate tunelurile din vestul României. Trenurile vor circula cu 160 km/h prin munte VIDEO
BZI.ro
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
Otilia Cazimir și George Topîrceanu, o iubire ca-n fime. Moartea i-a despărțit prea devreme: ”Prea mi-e dor de el”
Parteneri
Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut. Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac
Redactia.ro
Puțini își mai amintesc: cum a reacționat Paula Badosa, după ce Simona Halep s-a operat la nas
Digisport.ro
Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”
Click.ro
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Digi24
Putin amenință Occidentul că un conflict Rusia-NATO ar fi la doar un pas de al treilea război mondial
Digi24
Alimentele pe care să le consumăm în Postul Paștelui și la care să fim atenți
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
ADIO, MAESTRE! A murit marele actor al României, sărac și uitat de toți. 2024 de coșmar
Capital.ro
Zodiile care dau lovitura în perioada următoare. Berbecii au oportunităţi istorice la bani, Peştii au succes în toate proiectele
Antena 3
Pescobar este din nou tătic! Paul Nicolau este în culmea fericirii!
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Adeverințe pentru BANI ÎN PLUS la pensie. Pensionarii iau cu asalt Casele de Pensii
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro