01 ian. 2021 | 16:52

Ce s-a întâmplat cu Regina Elisabeta de Revelion. Credea cineva că e posibil să se întâmple asta?!

Monden
Ce s-a întâmplat cu Regina Elisabeta de Revelion. Credea cineva că e posibil să se întâmple asta?!
Schimbare majoră. Unde şi cum a petrecut Regina Elisabeta Revelionul de anul acesta

După mai bine de trei decenii, este prima oară când Familia Regală trebuie să facă acest compromis. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Regina Elisabeta de Revelion. Nimeni nu credea că aşa ceva e posibil.

Unde a petrecut Regina Elisabeta Revelionul

După 33 de ani, Familia Regală a Marii Britanii a petrecut noaptea dintre ani într-un mod cu totul neaşteptat. Toată lumea a aflat acum ce s-a întâmplat, de fapt, cu Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, de Revelion. Dacă aceştia obişnuiau să fie de Sărbători la Sandringham, celebra reşedinţă din Norkolk, iată că lucrurile s-au schimbat din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, cuplul regal a petrecut ultima seară din 2020 la Windsor, conform unui anunţ făcut de Palatul Buckingham, aceştia respectând restricţiile dure impuse de autorităţi.

“Nu putem să sărbătorim naşterea lui Iisus ca de obicei, dar viaţa trebuie să continue”, a spus Suverana.

În mod normal, cuplul regal stă la Sandrigham până pe 6 ianuarie, zi în care a murit tatăl Elisabetei (Regele George al VI-lea). A doua zi, Regina se trezeşte devreme pentru a merge la biserică, apoi iese la călărit la vânătoare de fazani.

Nici Prinţul Charles, Camilla, Prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii nu au avut să îi viziteze în această perioadă pe cei doi, dat fiind că noua tulpină a virusului este una foarte agresivă.

Mesajul de Crăciun al Reginei Elisabeta

Ca în fiecare an, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, a transmis de Crăciun un mesaj compatrioţilor săi. Suverana i-a încurajat pe englezi, aceştia fiind grav afectaţi de temutul virus chinez. Peste 70.000 de persoane au murit în urma infectării cu SARS-COV-2 în Regatul Unit.

“Pentru mulţi oameni, acest an este marcat de tristeţe: unii plâng pierderea unei fiinţe dragi, a unor prieteni, iar familia le lipseşte altora, în timp ce şi-ar dori de Crăciun doar o simplă îmbrăţişare sau o strângere de mâini.
Dacă vă număraţi printre ei, să ştiţi că nu sunteţi singuri. Vă asigur că sunteţi prezenţi în gândurile mele şi în rugăciunile mele.

Continuăm să fim inspiraţi de bunătatea străinilor şi să găsim alinare în faptul că, chiar şi în nopţile cele mai întunecate, există speranţă.

În Marea Britanie, la fel ca peste tot în lume, oamenii au reacţionat într-o manieră magnifică la provocările anului 2020, iar eu sunt mândră şi emoţionată de acest spirit al lor tăcut şi de neînvins”, a fost mesajul de Crăciun al Reginei de anul acesta.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro