De ce o place Regina Elisabeta pe Kate Middleton, de fapt. Secretul relației lor s-a aflat

De ce o place Regina Elisabeta pe Kate Middleton, de fapt. Secretul relației lor s-a aflat
De ce se inteleg bine Kate Moddleton si Regina Elisabeta

Kate Middleton este o conservatoare, iar asta o face să se asemene foarte mult cu Regina Elisaabeta, în tinerețe. Cel puțin, la nivel vestimentari, cred unii specialiști.

De ce o place Regina Elisabeta pe Kate Middleton, de fapt

Kate Middleton pare neschimbată în stilul vestimentar pe care îl abordează, unul conservator. De altfel, ținutele pe care le poartă o fac să pară mai în vârstă cu un deceniu chiar, cred stiliștii.

Același lucru i s-a întâmplat însă în tinrețe și reginei Elisabeta, ale cărei ținute erau considerate cam demodate, conform criticilor vremii. Dar asta nu e tot.

Kate, ducesa de Cambridge este membră a familiei regale de la nunta ei din 2011. Cu toate acestea, ea a fost alături de prințul William cu mulți ani înainte de nuntă. După tot acest timp, nu este chiar surprinzător faptul că Kate a legat relații strânse cu mulți membri ai familiei regale. La urma urmei, ea a petrecut sezoane de vacanță cu ei, precum și multe alte evenimente și angajamente importante. De-a lungul anilor, legăturile lui Kate cu alți membri regal au devenit destul de strânse. Ea este extrem de apropiată de prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall și este de fapt ca sora mai mare pe care prințul Harry nu a avut-o niciodată.

Cât de bine se înțeleg cele două

Deși mulți oameni știau deja că Kate și regina se înțelegeau bine, cel mai probabil nu știau cât de strânse sunt relațiile, de fapt. Potrivit Marie Claire, legătura lor a crescut destul de puternic în ultimii ani și chiar au fost văzute având apariții comune.

Deși ducesa și Majestatea Sa se cunosc din 2008, de fapt a durat ceva timp până când au devenit apropiate. În toți acești ani cele două femei regale au avut timpul de care aveau nevoie pentru a deveni la fel de apropiate. Se bucură cu adevărat de compania uneia în prezența celuilalte, iar regina Elisabeta iubește să petreacă timp cu Kate și să vorbească despre tot ce se întâmplă în viața ei aglomerată. Pe lângă faptul că este o persoană minunată, scriu ziarele, Kate se află în poziția unică de a fi o viitoare regină consortă. Nu ne putem imagina presiunea sub care se află, iar Regina Elisabeta știe mai bine decât oricine cât de important este să înveți cum să faci lucrurile perfect.

Potrivit revistei Closer, Kate își ia îndatoririle regale extrem de în serios și știe că este urmărită puțin mai mult decât ceilalți membri ai familiei, deoarece este căsătorită cu viitorul monarh guvernant. Inquisitr spune chiar că bunica prințului William ține un ochi destul de atent la Kate, mergând până la a-și trimite note atunci când simte că un aspect anume nu este potrivit pentru o viitoare regină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI