Regina Elisabeta, anunț surprinzător! Ce decizie a luat după ce renunțase la tot

Regina Elisabeta, anunț surprinzător! Ce decizie a luat după ce renunțase la tot

Anunţ surprinzător din partea Casei Regale a Marii Britanii. Decizia luată de Regina Elisabeta după ce renunţase la tot este fără precedent!

Regina Elisabeta, anunţ surprinzător: Se întoarce la Buckingham

Deşi anunţase că va locui în Castelul Balmoral din Scoţia până anul viitor, Regina Elisabeta a II-a s-a răzgândit. În vârstă de 94 de ani, monarhul a anunţat că se va întoarce la Windsor şi la Palatul Buckingham începând de luna viitoare. Astfel, Regina şi Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, vor pleca săptămâna viitoare la Sandrigham, iar din octombrie vor reveni în Londra. Se pare că angajaţii au început deja pregătirile pentru sosirea celor doi, iar personalul a fost redus la minim. Aceasta este cea mai lungă absenţă a reginei de la Buckingham din toată perioada domniei sale de peste 68 de ani.

În ciuda faptului că nu a mai apărut public, Regina Marii Britanii a continuat să muncească şi a fost vizitată, în repetate rânduri, de William, Kate şi cei trei copii.

Ultima fotografie cu suverana a fost făcută publică în luna iunie. Aceasta călărea un Ponei Fell pe nume Balmoral Fern, în vârstă de 14 ani. Regina, vizibil încântată, poartă pe cap un batic viu colorat, fiind îmbrăcată cu pantaloni de culoare deschisă, jachetă, mănuși albe și ghete vișinii.

Regina Elisabeta, anunț surprinzător! Ce decizie a luat după ce renunțase la tot
Regina Elisabeta, anunț surprinzător! Ce decizie a luat după ce renunțase la tot

Mesajul Reginei pentru poporul britanic: “Nu vă pierdeţi speranţa!”

Regina Elisabeta a II-a a părăsit Palatul Buckingham la 19 martie, iar angajamentele publice ale reginei prevăzute pentru această vară și începutul toamnei au fost anulate.

„Nu renunțați, nu vă pierdeți speranța. Vă vorbesc astăzi la aceeași oră ca și tatăl meu, cu exact 75 de ani în urmă”, a spus Majestatea Sa, pe 9 mai.

Marea Britanie este una dintre cele mai afectate țări din Europa de coronavirus. 374.228 de persoane au fost infectate până acum cu noul COVID-19, dintre care 41.664 au murit.

Regina Elisabeta a rămas fără un stat

Barbados are intenția de renunța, în 2021, la Regina Elisabeta a II-a, după patru secole de la colonizarea insulei de către britanici. Anunțul a fost făcut de premierul Mia Mottley.

„A sosit timpul să lăsăm pe deplin trecutul nostru colonial. Vom avea un șef de stat din Barbados. Aceasta este declarația supremă de încredere în ceea ce suntem și ceea ce suntem capabili să realizăm. Prin urmare, Barbados va face următorul pas logic către suveranitate deplină și va deveni republică până când vom sărbători 55 de ani de la independență”, a declarat premierul.

Țara și-a câștigat independența față de Marea Britanie în 1966.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI