18 mai 2020 | 10:57

Ce s-a ales de averea Zinei Dumitrescu. Fiul ei nu a iertat-o nici în ziua de azi

Monden
Ce s-a ales de averea Zinei Dumitrescu. Fiul ei nu a iertat-o nici în ziua de azi
Ce s-a ales de averea Zinei Dumitrescu. Fiul ei nu a iertat-o nici în ziua de az

A fost considerată mama multor actualmente personalități din lumea modei românești, și una din cele mai importante creatoare de modă de la noi din țară. Din păcate, la un an de la moartea ei, nimeni, parcă, nu mai are interes în a-și aduce aminte de ea, mai ales fiul acesteia.

Ce s-a ales de averea Zinei Dumitrescu

Zina Dumintrescu, căci despre ea este vorba, a păstorit mulți viitori creatori de modă de la noi, mulți dintre ei ajunși acum adevărate repere și personalități influente în acest domeniu. Acum un an, în martie, mama modei românești, se stingea singură într-un azil.

Înainte de moartea sa, celebra creatoare de modă, conform unor surse, și-ar fi schimbat testamentul, astfel fiul său neprimind nimic din averea pe care aceasta o deținuse. Motivul acestei decizii, a fost pentru că, fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu, nu și-a mai vizitat mama de cel puțin patru ani, cel puțin așa afirma Ioan Casian, directorul căminului de spital care a găzduit-o pe Zina Dumitrescu.

Ce s-a ales de averea Zinei Dumitrescu. Fiul ei nu a iertat-o nici în ziua de az

Ce s-a ales de averea Zinei Dumitrescu. Fiul ei nu a iertat-o nici în ziua de az

„În anul 2011, Cătălin Negreanu a internat-o pe mama sa la azilul Casa Snagov, iar de atunci a vizitat-o de câteva ori. Zina Dumitrescu și-a găsit alinarea în brațelor celor care au fost plătiți să o îngrijească”, a declarat Ioan Casian.

Fiul ei nu a iertat-o nici în ziua de azi

Încă din ziua în care Zina Dumitrescu a fost incinerată, fiul acesteia s-a purtat ciudat, chiar și cei apropiați creatoarei, ulterior dezvăluindu-se faptul că, datorită deciziei de a-l scoate din testament, astfel se justifica comportamentul acestuia. Ba mai mult de-atât, după funerarii, ce mai rămăsese din proprietăți, la care acestaa avut acces, Cătălin le-a vândut, precum și bijuteriile mamei sale, apoi s-a mutat la Timișoara alături de familie, oraș în care lucrează și are o casă frumoasă.

Conform surselor, nici la parastasul de  luni nu a participat, refuzând să participe la pomenirea de 6 luni a designer-ului. Ion Casian, prieten bun al vedetei, dar și cel care a avut grijă de ea până la finalul vieții, a organizat parastasul, cu banii proprii.

„După ce i-am trimis mesaj, Cătălin mi-a răspuns ceva de genul: Nici nu am de gând! Am mesajul… Am rămas interzis. Înțeleg că nu au fost foarte apropiați, că nu se înțelegeau bine, dar asta pare ură! Am făcut o pomană, am chemat preotul, a sfințit bucatele de pe masă, am adus colivă, totul așa cum se cuvine. Asta este, la pomană au fost doar cei de la cămin, nimeni altcineva, deși s-au trimis și alte invitații”, declara la acel moment Ion Casian.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro