Ce propunere i-a făcut PRO TV lui Theo Rose: „Am crezut că e o glumă, nu m-am așteptat nicio secundă la chestia asta” EXCLUSIV

Ce propunere i-a făcut PRO TV lui Theo Rose: „Am crezut că e o glumă, nu m-am așteptat nicio secundă la chestia asta” EXCLUSIV
Ce propunere i-a făcut PRO TV lui Theo Rose:

Theo Rose este pe val și în această toamnă este implicată în două mari proiecte la Pro TV, respectiv “Vocea României”, unde face echipă cu Smiley, ambii fiind antrenori, și, mai nou, serialul “Clanul”, în care are rol principal, fiind unul dintre personajele cheie din desfășurarea evenimentelor, respectiv lupta dintre poliție și mafie. Cântăreței nu i-a venit să creadă că a luat castingul, crezând, într-o primă fază, că este vorba despre o glumă.

Ce propunere i-a făcut PRO TV lui Theo Rose

Producătorii au sesizat talentul artistei Theo Rose și i-au dat pe mână un rol mare. Vedeta a ajuns în distribuția producției grandioase de la Pro TV în urma unei recomandări, care s-a dovedit a fi inspirată.

„M-am dus la casting exact într-o joacă, așa. Cineva m-a sunat și mi-a spus că se dă casting pentru un serial care se va face la Pro TV. “Du-te și tu să vezi dacă faci ceva acolo! Îți trimit scenariul, învață alea și du-te!”

Așa am și făcut, eu eram chiar la munte, am învățat replicile în mașină, în drum spre București, am fost, am dat castingul, am intrat ca un soare, m-am distrat, mi-a plăcut foarte tare la casting. M-am bucurat de experiență. pentru că nu am avut niciun fel de așteptare. Am învățat că orice probă dau pentru orice, e o lecție pentru mine, e un prag pe care îl depășesc.

Așa că nu mai refuz deloc, nimic, pentru că sunt convinsă că din fiecare chestie pe care o fac, am de învățat. M-am dus, am făcut acolo cât m-a dus capul să fac, după care am fost sunată ulterior, spre marea mea mirare, și am primit vestea că am luat rolul acesta. Am crezut că e o glumă, nu m-am așteptat nicio secundă la chestia asta.

Am fost foarte entuziasmată și încă sunt! Mă observă regizorii și oamenii cu care lucrez, și fetele de la machiaj că sunt obosită extraordinar de tare. Cânt, dorm câte două ore, vin la filmări, stau toată ziua, am un program haotic, e foarte încărcat, dar entuziasmul mă ajută atât de tare să rezist. Și nu am cum să mă plâng de nimic, pentru că mă împlinește. Îmi place mult tot ce fac în perioada aceasta”, a declarat, pentru Impact.ro, Theo Rose.

Theo Rose e avocata care apără mafia în serialul “Clanul”

Artista nu are studii de actorie, dar face tot posibilul să asimileze cât mai multe informații primite din partea actorilor consacrați cu care are ocazia să lucreze. Theo Rose este avocată în serialul “Clanul”. Ea ne-a vorbit despre punctele comune, pe care le are cu personajul pe care îl interpretează.

“Vera este o tipă responsabilă, așa cum sunt și eu, îi place să afle adevărul, privește foarte mult în ochi oamenii cu care interacționează, lucru pe care și eu îl fac și e o tipă unsă așa cu toate alifiile care a trăit prin foarte multe medii, cunoaște cumva mai multe nuanțe ale vieții și ale personalității ei, exact ca mine”. Există și diferențe între ea și Vera.

“Are latura feminină mult mai accentuată. Are un statut social, este fata unui cap mafiot, este avocată totodată, deci are un rol foarte important care implică multe riscuri, trebuie să apere mafia și atunci ea exploatează foarte mult latura asta feminină, se folosește de ea ca să câștige foarte multe dintre cazuri”, ne-a explicat ea.

Anghel Damian o ajută foarte mult

Theo Rose apreciază foarte mult ajutorul pe care îl primește constant pe platourile de filmare, în special de la Anghel Damian, scenarist, regizor și producător.

 “De la toți actorii fur meserie. Cel mai mult mă ajută Damian Anghel. El e foarte atent, și-a dat seama că am nevoie de un sprijin mai special, neavând toate cunoștințele de care are nevoie un actor, pentru a se descurca într-un astfel de proiect.

Așa că știe exact de ce am nevoie și, între duble, între secvențe vine și tot timpul îmi dă indicații. De asemenea, colegii mei, toți s-au oferit să mă ajute atunci când am întrebat ceva”, a mai spus Theo Rose.