Propunerea pe care a primit-o Theo Rose. A povestit totul: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult timp”

Propunerea pe care a primit-o Theo Rose. A povestit totul:
Ce propunere a primit Theo Rose în timp ce se afla pe platourile de filmare

Theo Rose a avut parte de o întâmplare neașteptată în timp ce filma pentru un nou clip. Artista a primit un telefon la care nu se aștepta și nu a știut cum să răspundă pe moment. Despre ce este vorba?

Theo Rose, invitată în oraș de un străin

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe din România în momentul de față. Vara a venit, iar Theo nu duce deloc lipsă de evenimente. Face cu greu față invitaților, dar muncește în fiecare zi cu drag.

De când a devenit cunoscută, Theo Rose a primit tot felul de propuneri, însă niciuna ca aceasta. Artista le-a povestit fanilor, pe pagina de Instagram, la story, propunerea pe care a primit-o.

În timp ce filma un clip video pentru noua sa piesă, Theo a fost sunată de un băiat care a invitat-o în oraș. De fel glumeață, artista a crezut că un coleg de trupă încearcă să-i facă o farsă, însă nu a fost cazul.

”Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi la filmări, o chestie care nu mi s-a mai întâmplat de mult, m-a sunat un băiat, deci m-a sunat un număr pe care nu-l aveam salvat în telefon, da, un băiat se recomandă Mihai și eu țărancă cum mă știți ”Care Mihai, mă, care?”, nimic.

Ideea principală era că vrea să mă scoată la un suc, în oraș. Și acum eu ce am zis ”O fi unul dintre proștii mei, fac mișto de mine, vor să ma înregistreze…” Bă, care oi fi tu, nu am chef de miștouri sunt obosită, sunt la filmări, te măscăresc rău de tot, spune-mi cine ești și ce vrei”, a spus Theo Rose pe story.

Theo Rose, achiziție de mii de euro

Cum am precizat deja, Theo Rose este o artistă care nu duce lipsă de evenimente, ceea ce înseamnă că nu duce lipsă nici de bani. Desigur, muncește aproape zi și noapte, astfel că artista și-a cumpărat o nouă mașină.

Artista le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că și-a cumpărat o nouă mașină, însă nu orice mașină, una cu mulți cai putere de zeci de mii de euro. Este vorba despre un BMW. Cu toate acestea, Theo nu a dezvăluit cât a plătit pe mașină și nici care este modelul exact.

„Mi-am luat mașină nouă, BMW. Și să nu credeți că e filtru ca pe TikTok, e real, e ce trebuie.”, a dezvăluit Theo Rose pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: Cât de săraca a fost Theo Rose, de fapt. Ce făcea cu 50 de lei, timp de 2-3 săptămâni