Ce probleme grave are Roxana Nemeș. Faimoasa de la Survivor, aproape de operație?!

Faimoasa de la Survivor, aproape de operație?! Cum se simte Roxana Nemeș, după ce a descoperit că are probleme cu bila. Care este starea de sănătate a Faimoasei artiste și ce tratament urmează, la recomandarea medicilor.

Ce probleme grave are Roxana Nemeș

Din ce în ce mai mulți concurenți par să aibă probleme de sănătate la Survivor România. După ce manelistul Jador s-a accidentat grav la genunchi, acum două săptămâni, și a fost nevoit să se interneze la spital, acolo unde se recuperează după incident, un nou concurent din tabăra Faimoșilor se plânge de probleme de sănătate. Frumoasa Roxana Nemeș este îngrijorată din cauza problemelor pe care le are cu bila.

Artista și-a făcut o serie amănunțită de analize, iar rezultatul a fost unul clar: blondina are probleme cu fierea și este în pericol de a părăsi competiția, dacă starea sa se va agrava. Înainte de începerea competiției, Roxana Nemeș a fost întâmpinată de prezentatorul de la Survivor Daniel Pavel și întrebată care este starea ei de sănătate. După Consiliu, blondina s-a întors la spital pentru a continua tratamentul recomandat de către medici.

„Aș vrea să spun că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment al meu. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu astfel de probleme până acum. O să trebuiască să fac un tratament, să nu ajung la operație sau la mai rau și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Sunt înapoi în echipă, momentan, însă cea mai importantă este sănătatea.”, a declarat Roxana Nemeș la Consiliul de la Survivor România.

Roxana Nemeș, de partea lui Zanni și a lui Sebastian la Survivor?

Spiritele s-au încins la ultimul Consiliu de la Survivor România, când Zanni a propus-o spre eliminare pe Andreea Antonescu, pe care o consideră veriga slabă a echipei Faimoșilor. Întrebată de către gazda emisiunii ce părere are despre discuțiile care au avut loc în tabăra echipei sale, în ultimele zile, Roxana Nemeș și-a dat cu părere în legătură cu strategiile celor de la Faimoși. Mai mult de atât, blondina a declarat că bănuiește că ea va fi următoarea persoană nominalizată, dacă va ieși Andreea Antonescu din competiție.

Sunt oameni (n.r.- în echipa Faimoșilor) care au înțeles cât de cât că nu e bine să avem mereu conflicte și să mai lase de la ei. Sunt și oameni care se victimizează. Fiecare își joacă cartea cum știe mai bine. Eu am momente în care, pur și simplu, stau la apus și încerc să mă bucur de lucrurile mici, ca să pot să-mi creez o stare să pot să rezist mai mult psihic. Avem perioade când nu avem ce să mâncam. Atunci când nu câștigăm și nu avem provizii, nici creierul nu-ți mai funcționează cum trebuie.

Da, nu am mai fost nominalizată pentru că eu, în ultimul timp, am mai adus câte un punct, dar următoarea (n.r – nominalizată) voi fi eu, dar nu mai am nicio grijă din punctul ăsta de vedere. Și eu aș face la fel, pentru că vrem să câștigăm mâncare și jocuri. Știu cât de greu este aici și nu mai vreau să ne bată Războinicii. Cât o sa fie…o să fie. O să plecăm toți, pe rând, acasă”, a declarat frumoasa artistă la ultimul Consiliu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI