Andreea Antonescu, desființată la Survivor România: ‘Face pe proasta’

Andreea Antonescu, desființată la Survivor România: ‘Face pe proasta’
Andreea Antonescu are probleme co cei din echipa ”Faimoșilor”

Așa cum vă relatam recent, un nou concurent a putut fi văzut la ”Survivor România”, în persoana Andreei Anonescu. Numai că Andreea nu prea este bine primită și văzută de restul coechipierilor. Una din cele mai vehemente la adresa vedetei este și Roxana Nemeș, aecastă din urmă aducându-i jigniri colegei de echipă.

Roxana Nemeș în război cu Andreea Antonescu

În ultima vreme probele din competiția ”Survivor România” au început să fie și mai dure, decât cele de până acum. Asta înseamă că toți membrii echipelor trebuie să tragă și mai mult spre câștigarea acestora și, implicit, punctele aferente.

Se pare că nou venita Andreea Antonescu nu prea face față presiunii, și îi cam ține pe loc pe cei din echipa ”Faimoșilor”. Deși nu au declarat toți acest lucru, se simte tensiunea în sânul echipei. Singura care a spus lucrurilor pe nume a fost Roxana Nemeș, care nu s-a sfiit înclusiv să o jignească pe Andreea Antonescu.

Punctul culminant al tensiunii dintre Roxana Nemeș și Andreea Antonescu afost atunci cînd Andreea a votat-o pe Roxana spre eliminare:

”Din nou mi-am mai luat o lecție, că aici ne luăm lecții în fiecare zi. Atunci când nu știe ce să se facă cu votul, aruncă spre Nemeș, că ea știe să le primească. Uite așa le încasez eu frumos și de la persoane de la care nu m-aș aștepta. Poate acum, cu a doua lecție primită și la câteva zile distanță, o să văd și eu și sigur o să votez altfel e acum înainte.

Nu am discutat cu Andreea, că nu știu dacă se simte sau face pe proasta și Elena la fel. Nu-mi plac prefăcătoriile. Nu că ne-am fi unit fetele că a venit Andreea, dar am zis să ne dăm o șansă. Nimic, din contră.”, a declarat Roxana Nemeș.

Roxana dezamăgită de Elena Marin

Până la apariția Andreei Antonescu în echipa ”Faimoșilor”, lucrurile mergeau bine între Roxana Nemeș și cealaltă membră feminină din echipă, Elena Marin. Numai că, odată cu apariția noii colege de echipă, spune Roxana, lucrurile s-au schimbat. A fost surprinsă la ultimele nominalizări să o audă pe Elena pronunțându-i numele, Roxana Nemeș fiind la un pas să fie eliminată.

„Mi se pare un om..Eu nu sunt un om răzbunător, dar nu-mi plac oamenii, nu e vorba de asumare, cât oamenii pe care nu te poți baza și oamenii care spun una și fac alta. Iar eu, poate singurul om de la care, din pacate, aveam așteptări, era Elena, de la începutul concursului. Așa am cosiderat eu, că m-am apropiat de ea și e un om drag.

Cum am sărit de multe ori în apărare, cum i-am dat niște sfaturi bune, cred eu, și este a doua oară când mă nominalizează. Așa am simțit să fac, cum și tu ai simțit să mă nominalizezi, fără să înțeleg de ce”, a spus atunci Roxana Nemeș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI