07 mart. 2021 | 07:45

Zannidache, plan secret la Survivor România. Ce îi face unei rivale, s-a aflat tot

Emisiuni TV
Zannidache, plan secret la Survivor România. Ce îi face unei rivale, s-a aflat tot
Zannidache vrea să câștige cu orie preț ”Survivor România”

Zannidache s-a dovdit a fi un concurent puternic la ”Survivor România”. În același timp s-a dovedit a fi și fără scrupule, când vine vorba de a câștiga. Ultimul său plan a avut-o ca țintă pe una din coechipierele sale. Nimeni nu se aștepta la un astfel de plan din partea lui Zanni. Dar planul a ieșit la iveală în cele din urmă.

Zannidache vrea să câștige cu orie preț ”Survivor România”

Încă de la începutul copetiției Zannidache a ieșit în evidență ca un concurent care-și dorește să câștige competiția. Alături de colegii din echipa ”Faimoșilor”, Zannidache a rezistat cu stoicism până în această etapă, o parte din colegii fiind eliminați pe capete, din diferite motive, unele obiective. Dar, recent, a ieșit la iveală planul tânărului concurent, plan ce o avea ca țintă pentru eliminare, pe colega sa de echipă Elena Marin, de la ”Survivor România”.

Se pare că într-un fel a reușit să-i convingă și pe ceilalți membri din echipă. Planul era să o propună toți la votul de eliminare, care le aparține privitorilor de acasă. După vorba românească planul de-acasă nu se potrivește cu cel din târg, se pre că nici planul propus de Zannidache nu a ieșit cum trebuie.

În ciuda neînțelegerilor din echipa ”Faimoșilor”; în cele din urmă au câștigat la ultima probă în fața ”Războinicilor”. Planul lui Zannidache era să piardă proba, și astfel să dea vina pe Elena și să o propună spre eliminare.

”Mi-ar fi plăcut pierdem jocul ăsta pentru o strategie întunecată. Strategieîn care era aranjat să iasă Elena, să se ducă acasă.”, spunea Zannidache.

Partea mai puțin bună la tot acest plan a fost faptul că Elena Marin a aflat de intențiile mai tânărului său coleg, lucru care, deși nu a fost recunoscut, a crescut tenisunile din sânul”Faimoșilor”.

”M-am ambiționat la auzul acestei strategii. Mi-am dat seama că nu trebuie să mă plâng că cineva nu mă place, să încerc le fac pe plac și să-mi pierd energia. Trebuie să mă încarc pozitiv de orice aud, să mă focusez pe mine și să demonstrez și vom ajunge să jucăm individual”, a spus Elena Marin.

Zanni în război cu Jador

După primele etape din ”Survivor România” au apărut și primele conflicte, mai ales în echipa ”Faimoșilor”; unde Zannidache și Jador au ajuns să se aucuze unul pe celălalt. Unul din conflicte a plecat de la afirmațiile făcute de Zannidache, cum că Jador ar fura mâncara coechipierilor. De cealaltă parte, nici Jador nu s-a lăsat mai prejos, încercând să-i pună bețe-n roate colegului de echipă, inclusiv să-și convingă colegii să-l voteze pentru eliminare pe Zannidache, după cum povestea una din coechipiere.

”Jador a venit la noi în ziua în care s-au făcut nominalizările. Atunci au fost voturile împărțite între Roxana Nemeș și Sebi să ne roage să îl votăm pe Zanni. Se știa că celălalt grup o va vota pe Roxana, iar el a venit să ne roage să îl votăm pe Zanni. Eram noi fetele pe plajă, iar noi am zis că nu îl putem vota pe Zanni.

El nu va ieși nici dacă va fi votat în consiliile viitoare. Când a văzut că nu ne poate influența pe noi cum vrea el, s-a alăturat celeilalte alianțe. La consiliul de eliminare când s-a votat a treia persoană, ar fi fost culmea să îl nominalizeze pe Zanni, pentru că și-ar fi tăiat singur craca de sub picioare’, a precizat Simona Hapciuc.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro