Ce probleme de sănătate au copiii Adelei Popescu. Vedeta Pro TV a spus tot

Ce probleme de sănătate au copiii Adelei Popescu. Vedeta Pro TV a spus tot
Ce probleme de sănătate au copiii Adelei Popescu

Ce probleme de sănătate au copiii Adelei Popescu. Vedeta Pro TV a spus totul pe contul social. Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii, pe nume, Alexandru, Andrei și Adrian. Mezinul a venit pe lume în vara anului trecut, completând tabloul de familie perfect. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea obișnuiește să își țină fanii la curent cu ce se întâmplă în familia ei, la fel cum a procedat și de data aceasta.

Ce probleme de sănătate au copiii Adelei Popescu

Adela Popescu este o mamă extrem de implicată. Alături de soțul ei, Radu Vâlcan, își crește cei trei băieți și este extrem de atentă la tot ce se întâmplă cu ei. Vedeta de la Pro TV și-a anunțat fanii că cei mici se confruntă cu probleme de sănătate. Tonul mesajul postat pe contul social a fost unul mai… cu umor, așa cum obișnuiește să facă de cele mai multe ori.

Adela Popescu a spus că cei mici se confruntă cu „viroze, febre, muci”, pe care și le-au împărțit… frățește.

„Copiii mei împart tot. Viroze, febre, muci. Mânca-i-ar mama de generoși.”, este mesajul postat de Adela Popescu recent.

Adela Popescu, dezvăluiri despre relațiile intime cu soțul ei

Adela Popescu a vorbit recent în podcastul lui Mihai Bobonete despre familia sa. Deși a spus că își dorește foarte tare o fetiță, vedeta vrea să se oprească la trei copii. Mihai Bobonete i-a adresat vedetei și întrebări mai… picante, spre exemplu, despre cum se desfășoară o partidă de amor când în casă sunt și trei copii.

„Bobonete: Cum poți să faci dragoste când sunt copiii în casă, să nu ai tensiunea aia că vin și te iau cu arcanul la armată?

Adela Popescu: Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. E adrenalină.

Bobonete: Nu cred! N-ai cum. Ești nebună la cap?”, a fost dialogul spumos care a avut loc între Adela Popescu și gazda podcastului.

Mihai Bobonete a continuat însă șirul întrebărilor pe acest subiect:

„Mihai Bobonete: Ce i-a spune fiului tău dacă ar intra peste voi în timpul actului?

Adela Popescu: Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor, de fapt, li se pare o super agresiune.”, a mai spus faimoasa prezentatoare de la Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, de peste un deceniu.