Ce a făcut Adela Popescu din cauza lui Radu Vâlcan. Schimbarea majoră a vedetei

Ce a făcut Adela Popescu din cauza lui Radu Vâlcan. Schimbarea majoră a vedetei
Adela Popescu, schimbare de dragul soțului

Adela Popescu a făcut o schimbare uriașă din cauza soțului său. Celebra prezentatoare de la emisiunea ,,Vorbește lumea” a făcut anunțul în fața tuturor fanilor săi. Blondina are o legătură strânsă cu cei care o urmăresc pe micile ecrane și pe rețelele de socializare, așa că le povestește deseori amănunte din viața sa de zi cu zi. Ce a spus actrița despre relația pe care o are cu iubitul moderator al emisiunii ,,Insula iubirii”.

Schimbarea făcută de Adela Popescu pentru Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o relație de peste 12 ani. Cei doi au una din cele mai apreciate mariaje din showbiz-ul românesc și îi surprind pe fani cu faze comice sau cu realitatea de zi cu zi.

Cei doi sunt iubiți pentru faptul că sunt mereu transparenți și oferă publicului și detalii mai puțin plăcute din relația lor. Situația între ei nu este mereu roz, chiar dacă există comunicare permanentă.

Prezentatoare și-a deschis sufletul și a mărturisit că au existat clipe în care ea și partenerul de viață nu au putut să găsească un echilibru.

Cu toate astea, indiferent de cât de supărați sunt sau detașați de emoția de cuplu, aceștia aleg la o perioadă de timp să petreacă timp exclusiv împreună pentru a rezolva lucrurile.

”Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt.

Sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, mărturisește Adela Popescu

,,Un sacrificiu”

Majoritatea fanilor lui Radu Vîlcan știu că acesta nu iubește grupurile mari de oameni și serile în cluburi sau adunările mari. În timpul acesta, Adela a renunțat la câteva din ieșirile pe care ea le preferă pentru partenerul ei.

,,E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre.

Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră”, a spus vedeta, pentru viva.ro.