Secretul relației dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ce a dezvăluit vedeta Pro TV despre momentele dificile

Secretul relației dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ce a dezvăluit vedeta Pro TV despre momentele dificile
Secretul relației dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unii din cei mai iubiți prezentatori de la noi. Aceștia au deja ani buni de când se află în mijlocul publicului și se bucură de atenția primită din partea fanilor. De asemenea, vedetele formează și unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, motiv pentru care sunt întrebați deseori despre secretul poveștii lor de iubire care pare una perfectă. Chiar vedeta Pro TV a venit cu câteva detalii despre relația sa cu celebrul moderator al emisiunii ,,Insula Iubirii”.

Adela Popescu, detalii din relația sa cu Radu Vâlcan: care este secretul poveștii lor de dragoste?

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Fanii se întreabă des cum reușesc cei doi să răzbată într-o lume atât de aglomerată, ambii lucrând în televiziune și având un program foarte plin și trei copii acasă.

Iată că vedeta Pro TV a venit cu mai multe detalii despre cum reușesc aceștia să gestioneze momentele dificile din relație! Întrebați despre secretul relației lor, prezentatorul emisiunii ,,Insula iubirii” a mărturisit că încrederea și respectul sunt pe primul loc. De asemenea, el a subliniat că aceste valori sunt valabile atât în cuplu, cât și când vine vorba despre oamenii din jur.

,,Am reușit să construim ceva frumos împreună”

,,Pe încredere și pe respect. Atât între noi, cât și noi în raport cu ceilalți. Valorile care ne-au ghidat în viață, separat, s-au întâlnit și am reușit să construim ceva frumos împreună”, a răspuns el, pentru viva.ro.

Desigur că și relația lor a avut puncte slabe în care timpul lipsă pentru micile obiceiuri și-a spus cuvântul, dar cu toate astea ei rezolvă totul cu o cină în doi și alte apropieri.

,, Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt.

Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a povestit Adela Popescu, pentru sursa citată.