Ce probleme de sănătate ar avea Traian Băsescu. Și-a rugat medicul să nu-i spună nimic soției sale

Ce probleme de sănătate ar avea Traian Băsescu. Și-a rugat medicul să nu-i spună nimic soției sale
Traian Băsescu și probleme sale de sănătate

Zvonurile din ultime 24 de ore despre starea de sănătate a fostului președinte, actualmente europarlamentar, Traian Băsescu au prins avânt în mai toată media românească. Nu se știu date clare despre cele întâmplate ieri, la Bruxelles, dar jurnaliștii de la Click spun că au aflat care este realitatea. La ultima vizită medicală, Traian Băsescu ar fi cerut medicilor să păstreze secretul.

Traian Băsescu și probleme sale de sănătate

În cursul zilei de ieri, 25 martie, au apărut informații în media românbească referitoare la o posibilă internare de urgență a fostului președinte Traian Băsescu la o clinică din Paris. Motivul, conform surselor, ar fi fost un atac vascular cerebral, motivația fiind hotărârea dată de ÎCCJ în dosarul acuzațiilor de colaborare cu Securitatea.

Ceea ce s-a aflat ulterior este că Traian Băseascu avea să rămână, efectiv imediat, fără serviciile de protecție oferite de SPP, având calitatea de fost șef de stat. În rest, alte informații nu au mai parvenit presei, referitoare strict la cele întâmplate în decursul zilei de ieri. Cât despre starea generală de sănătate a fostului președinte, se știe că în trecut acesta a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia ar fi beneficiat de un transplant de aortă.

Citește și: Traian Băsescu, indemnizație mai mare decât a lui Klaus Iohannis. Diferența dintre cei doi e colosală

Unii spun că poate fi ceva grav la stomac, dar sunt doar bănuieli”

Într-un material publicat astăzi, colegii de la Click spun că au reușit să afle când a fost ultima vizită a fostului președinte la medicul său curant de la Spitalul Militar „Carol Davila” din București.

Conform unor declarații venite din partea unei sruse apropiate, se pare că la ultimul control făcut de medicul  Jinga Mariana, medic specialist în gastroenterologie și directorul adjunct al Spitalului Militar, i s-ar fi descoperit o afecțiune gravă la stomac. Aceeași sursă spune că, în afară de medic, nici măcar familia acestuia nu cunoaște care este diagnosticul clar dat de medicul Jinga Mariana:

„A fost la Jinga Mariana, medic specialist în gastroenterologie, de altfel și director adjunct la Spitalul Militar. Toți președinții de Stat se duc acolo. Cu medicul care l-a consultat a fost foarte precis, de aceea nu are nimeni, dar nimeni informații clare despre ce are cu adevărat.

Aceasta a fost ultima discuție cu doctorul pe tema sănătății lui. Unii spun că poate fi ceva grav la stomac, dar sunt doar bănuieli. Soția, fetele, rudele, absolut toți apropiații stau și așteaptă. După vizita la spital lui i s-a făcut rău.”, a declarat o sursă apropiată fostului președinte al României, pentru Click!.

Faptul că ieri, conform declarațiilor, Traian Băsescu ar fi fost dus de urgență la o clinică din Paris, pune sub semnul întrebării starea sa de sănătate, iar familia, deși întrebată despre acest lucru, nu a dat niciun răspuns. Același lucru l-a declarat și fosta mână-dreaptă a politicianului, Elena Udrea, întrebată de jurnaliștii Antena 3.