Elena Udrea, prima reacție după ce Traian Băsescu ar fi făcut un AVC. Ce spune despre starea fostului președinte

Elena Udrea, prima reacție după ce Traian Băsescu ar fi făcut un AVC. Ce spune despre starea fostului președinte
Traian Băsescu ar fi făcut un AVC

În cursul acstei zile, conform unor surse, Traian Băsescu ar fi fost internat la o clinică din Paris, în urma unui presupus atac vascular cerebral. Informațiile nu au fost confirmate de niciun membru al familiei, până la acesată oră. Conform celor de la Atena 3, Ana Maria Bujor, senior-editor ar fi reușit să vorbeacsă cu Elena Udrea, care i-ar fi dat și un răspuns în această cauză.

Traian Băsescu ar fi făcut un AVC

Așa cum relatam mai devreme, în cursul zilei, surse apropiate familiei ar fi declarat că Traian Băsescu ar fi suferit în cursul acestei dimineți un atac vascular cerebral. Aceleași surse, neconfirmate, spuneau că fostul președinte ar fi fost dus de urgență la o clinică medicală din Paris cu un avion privat.

Deși nu se știu multe despre starea de sănătate a fostului președinte, se pare că atacul vascular ar fi survenit ca urmare a stresului provocat de hotărârea anunțată ieri de ÎCCJ. Magistrații ÎCCJ dădeau ieri o hotărâre definitvă în dosarul în care Traian Băsescu era acuzat că a colaborat cu Securitatea, pe vremea când era elev al liceului militar de marină, dând informații despre colegii săi din clasă și liceu.

Decizia de ieri a venit după ce, în urmă cu trei ani, Băsescu recunoștea că ar fi avut contacte cu Securitatea, dar la acel moment, spune politicianul, nu știa că erau de fapt agenți ai Securității comuniste.

Elena Udrea spune că nu ar fi adevărată știrea

Colegii jurnaliști de la Antena 3 au încercat să ia legătura cu familia fostului președinte, pentru a verifica dacă informația este sau nu adevărată. Ana Maria Bujor, senior-editor, în cadrul postului tv, spune că nu s-a putut lua legătura cu familia, dar, în cele dn urmă au stat de vorbă cu Ioana Băsescu care ar fi negat în prim fază informația.

Același jurnalist spune că a reușit să o contacteze și pe Elena Udrea, o apropiată a familie lui Traian Băsescu, care, spune Ana Maria Bujor, ar fi declarat că nu este adevărată știrea, precum că Traian Băsescu ar fi internat la Paris.

„De asemenea am contactat-o și pe Elena Udrea și într-un final am reușit să dăm de ea. Ne-a spus că nu ar fi adevărat știrea potrivit căreia Traian Băsescu ar fi internat la Paris.

Cât privește acea ipoteză legată de internarea dumnealui la Bruxelles, Elena Udrea a spus că nu are această informație.”, a spus Ana Maria Bujor, senior-editor al secţiei eveniment de la Antena 3.

Pentru moment toate informațiile despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu nu sunt concludente și nici confirmate. Reamintim că în trecut, Traian Băsescu a suferit o intervenție la inimă, având un transplant de aortă.