Ce plan are Andreea Bălan de Revelion 2022. Artista a făcut anunțul chiar azi

Andreea Bălan a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a interpretat piesa ”Soare după nori”, după noul ei album, al 13-lea din carieră.

Ce plan are Andreea Bălan de Revelion 2022

Andreea Bălan a interpretat noua piesă ”Soare după nori”, dar a vorbit și despre noul album și despre planurile sale. Artista speră ca de Revelion să poată cânta însă a spus și ce alternativă are, dacă nu vor fi concerte.

”Albumul se găsește în magazine, e și în format fizic, este al 13 album din carieră și are 13 piese. Este motivațional și cred că oamenii se vor regăsi în fiecare piesă. Sunt foarte bine. Copiii sunt acasă, sunt și la grădi. Am fost în vacanță, în Egipt. Nu prea stau la soare, am grijă de pielea mea. Pregătesc un proiect cu trupa Andre. De Revelion voi face un mare party acasă dacă nu vor fi concerte. Eu sper să fie concerte, totuși„, a spus Andreea Bălan în ediția de azi a emisiunii.

Un nou scandal între Andreea Bălan şi George Burcea

Se pare că un nou scandal s-ar fi petrecut între Andreea Bălan și George Burcea recent, după ce fiicele Andreei Bălan și ale lui George Burcea, Ella și Clara, și-au petrecut weekendul alături de tatăl lui, dar și de iubita acestuia, Viviana Sposub.

Fericit că fetițele lui se înțeleg de minune cu Viviana Sposub, actorul a postat mai multe videoclipuri la Stories pe Instagram, iar videoclipurile au fost repostate și de Viviana Sposub pe pagina sa, după care au fost șterse. Scandalul ar fi început de la faptul că artista Andreea Bălan ar fi fost deranjată că fetițele ei au ajuns pe pagina de Instagram a Vivianei Sposub.

Conform Ciao.ro, Andreea Bălan i-ar fi transmis fostului soț că nu dorește ca fiicele ei să fie postate de iubita lui pe pagina ei. De aici, discuțiile ar fi trecut însă la un alt nivel, iar avocații ar fi fost implicați, în contextul în care cei doi încă nici nu au finalizat procesul de divorț. Iar potrivit sursei citate, Andreea Bălan și-ar fi înștiințat fostul soț cu privire la faptul că o va da în judecată pe iubita lui. De celalată parte, George Burcea a contracarat apelând la spusele artistei, pe care ea nu le-ar fi respectat.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, au fost cuvintele Andreei Bălan, într-un interviu pentru revista Viva.

Prin urmare, George Burcea a cerut să indice că nici măcar Andreea Bălan și-a urmat propriul sfat, întrucât la doar câteva luni după ce a declarat cele spuse mai sus, Andreea Bălan îl aducea acasă pe Tiberiu Argint, alături de care forma un cuplu.

„Păi ce făcuși, bre?”, a scris George Burcea la Instastory, alături de fotografia în care apar atât Tiberiu Argint, cât și Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI