Un nou scandal între Andreea Bălan şi George Burcea. Artista s-a înfuriat şi vrea să o dea în judecată pe Viviana Sposub

Un nou scandal între Andreea Bălan şi George Burcea. Artista s-a înfuriat şi vrea să o dea în judecată pe Viviana Sposub
Un nou scandal între Andreea Bălan şi George Burcea.

Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea, și se pare că și Viviana Sposub, iubita actorului, este implicată. Deși părea că cei doi foști soți încearcă să mențină o relație decentă de dragul fetițelor lor, se pare că niște videoclipuri postate de celebrul actor pe pagina lui de Instagram ar fi făcut-o pe artistă să răbufnească.

Un nou scandal între Andreea Bălan şi George Burcea

Fiicele Andreei Bălan și ale lui George Burcea, Ella și Clara, și-au petrecut weekendul alături de tatăl lui, dar și de iubita acestuia, Viviana Sposub. Astfel, fericit că fetițele lui se înțeleg de minune cu Viviana Sposub, actorul a postat mai multe videoclipuri la secțiunea stories de pe Instagram. Apoi, videoclipurile au fost repostate și de Viviana Sposub pe pagina sa, dar apoi au fost șterse. Totuș ar fi început de la faptul că artista Andreea Bălan ar fi fost deranjată că fetițele ei au ajuns pe pagina de Instagram a Vivianei Sposub.

Conform Ciao.ro, Andreea Bălan i-ar fi transmis fostului soț că nu vrea ca fiicele ei să fie postate de iubita lui. Discuțiile dintre ei ar fi trecut însă la un alt nivel, iar avocații ar fi fost implicați, în contextul în care cei doi încă nici nu au finalizat procesul de divorț.

Ce a postat actorul despre Andreea Bălan

În plus, potrivit sursei citate, Andreea Bălan și-ar fi înștiințat fostul soț cu privire la faptul că o va da în judecată pe iubita lui.  Iar în apărarea sa și a iubitei sale, George Burcea a hotărât să „o dea de gol” pe fosta lui soție. Mai exact, celebra cântăreață spunea într-un interviu pentru VIVA că nu își dorește ca fiicele ei să cunoască iubitele tatălui lor, fapt care i se aplică și ei.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, au fost cuvintele Andreei Bălan.

Astfel, George Burcea a apelat la pagina de Instagram ca să dovedească că nici măcar Andreea Bălan nu și-a ascultat propriul sfat, iar la doar câteva luni după ce a declarat cele spuse mai sus, Andreea Bălan îl aducea acasă pe Tiberiu Argint, alături de care ea forma un cuplu.

„Păi ce făcuși, bre?”, a scris George Burcea la Instastory, alături de fotografia în care apar atât Tiberiu Argint, cât și Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI