Andreea Bălan, generoasă cu George Burcea. Ce îi permite să facă în fiecare săptămână

Andreea Bălan, generoasă cu George Burcea. Ce îi permite să facă în fiecare săptămână
Andreea Bălan, generoasă cu George Burcea.

George Burcea și Andreea Bălan au fost căsătoriți și au împreună două fetițe, însă a trecut mai bine de un an de când cei doi s-au despărțit. Iată cum decurge relația lor în prezent, deși se știe că despărțirea a scos la iveală multe neînțelegeri.

Andreea Bălan, generoasă cu George Burcea

Invitat în emisiunea ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, actorul a povestit că a făcut pace cu mama fetițelor sale. El a mai spus și că este foarte bucuros că artista i-a permis să petreacă mai mult timp cu fetițele.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost.

Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele.

Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a spus George Burcea, în emisiunea „În Oglindă”.

Și-a recunoscut greșelile

George Burcea a mai vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce s-a despărţit de Andreea Bălan, spunând că s-a simţit abandonat de oamenii din jurul lui. Și nu în ultimul rând, George Burcea și-a recunoscut și asumat greșelile.

„Da, m-am simțit abandonat și primul moment a fost cu declarațiile tatălui meu. Când a ieșit public să declare lucruri despre mine, atunci m-am simțit singur împotriva tuturor. Îmi doream să fie alături cineva și, în afară de nașul copilului celui mic, nu a fost nimeni alături de mine.

Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut. Totuși, nimeni nu este vinovat pentru greșelile pe care eu, ca om matur, le iau. Nu îmi doresc să pun problemele mele în cârca părinților, că e păcat”, a mai spus George Burcea.

În același interviu, George Burcea a povestit și cum și-a întâlnit, la vârsta de 18 ani, tatăl și frații. Vezi AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI