Ce nu a făcut Nuțu Cămătaru niciodată, cât Codin Maticiuc a fost lângă el. ”În orice caz, am trăit multe momente interesante” VIDEO

Ce nu a făcut Nuțu Cămătaru niciodată, cât Codin Maticiuc a fost lângă el. ”În orice caz, am trăit multe momente interesante” VIDEO
Ce a spus Codin Maticiuc despre Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a venit cu multe surprize pentru fani. Actorul a scris o carte despre viața lui Nuțu Cămătaru. Acesta s-a documentat timp de cinci ani înainte de a lansa noul proiect. Acum, afaceristul a făcut dezvăluiri noi despre protagonistul operei sale.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc și-a anunțat admiratorii că o să lanseze o nouă carte în care este explicată viața lui Nuțu Cămătaru. Actorul a făcut dezvăluiri uluitoare. Acesta a mărturisit că, timp de cinci ani, niciodată nu l-a văzut izbucnind în lacrimi pe protagonistul operei sale.

„Eu m-am dus la el în 2017 și am început acest proiect. Am fost cu el la diferite evenimente normale, i-am cunoscut familia. A început procesul, am fost cu el la Curtea Penală. Mi s-a părut fascinant. El a fost acuzat și s-a dus la închisoare 2 ani și jumătate.

Am început să merg la închisoare după el. Cartea se termină cu eliberarea băiatului lui. Am fost acolo, la el acasă, când a venit băiatul și a cântat Salam. Momente impresionante.

Nu l-am văzut plângând, am fost lângă el tot timpul. În orice caz, am trăit multe momente interesante.”, a spus Codin Maticiuc în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ce trebuie să știe românii despre noua carte lansată de Codin Maticiuc

De asemenea, Codin Maticiuc a vorbit despre modificările pe care le-a făcut asupra cărții. Actorul a mărturisit că a scos câteva nume ale personajelor.

„Ca să fiu exact, am tăiat un singur nume de bărbat și foarte multe nume de femei, nu mi s-a părut elegant. Nici Nuțu nu ar fi fost de acord. Nu am coafat nimic. Să știi că majoritatea lucrurilor le-am scos eu, el și-a asumat când a zis.

Eu cu o suită de angajați le-am scos. După m-am dus la el și i-am spus că știu că vrea să zică anumite lucruri care îl dor, dar riscăm un proces.”

„Suntem pe cale să facem un documentar”

Codin Maticiuc nu vrea să se oprească doar la cartea ‘Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru’. Actorul își dorește să lanseze un documentar, dar și un film artistic.

„Da, am filmat deja și suntem pe cale să facem un documentar. Eu o să văd cifrele cărții, deocamdată arată extrem de bine, dar vreau să văd până la capăt. Îmi doresc să fac un documentar și un film artistic, fie lungmetraj sau serial.”, a mai spus el.

Codin Maticiuc a explicat numele cărții sale. Ce întâmplare l-a inspirat

Actorul a mărturisit că numele cărții despre viața lui Nuțu Cămătaru are legătură cu o întâmplare petrecută în penitenciar. Mai mult, Codin Maticiuc a povestit cum s-a simțit în momentele în care a stat alături de protagonistul operei sale.

„Cartea se numește ‘Dresor de lei și de fraieri’ pentru că, aflat în penitenciarul din Ploiești, directorul i-a plasat în cameră câțiva băieți în speranța că o să afle niște lucruri. Nuțu a simțit că ei ar putea să fie informatori și i-a vorbit doar despre cai.

Directorul l-a întrebat dacă este crescător de cai, iar el i-a zis: ‘Nu, sunt crescător de cai, dresor de lei și de fraieri’. Nu mi-a fost frică, Nuțu a acceptat întâlnirea cu mine fără să îmi facă vreun rău.

Nu am avut nicio îngrijorare din partea lui, am avut sfera de protecție a lui, nimeni nu îndrăznea să îl jignească pe el.”, a povestit actorul.