Ce meserie are tatăl lui Smiley, de fapt. Artistul a spus-o cu lejeritate, la Românii au Talent

Ce meserie are tatăl lui Smiley, de fapt. Artistul a spus-o cu lejeritate, la Românii au Talent
Ce meserie are tatal lui Smiley

Smiley a spus la Românii au Talent, din sezonul 11, cu ce se ocupă tatăl lui. Astfel, Ion Maria este de meserie aviator. Acesta a lucrat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Ce meserie are tatăl lui Smiley, de fapt

Smiley a povesit la Românii au Talent, sezonul 11, că tatăl său este aviator de meserie şi că el a petrecut mult timp în preajma celor care fac această meserie.

”Eu am cunoscut mulţi aviatori, colegi de-ai tatălui meu şi am fost în preajma lor, am zburat cu ei, am petrecut cu ei şi aviaţia într-adevăr dă senzaţia. Adică au o altă poftă de viaţă pentru că ei îţi riscă viaţa tot timpul când se ridică de la sol, se poate întâmpla orice şi atunci trăiesc fiecare zi altfel. Au mai multă bucurie, cred, trăiesc la alte cote, altă altitudine”, a spus Smiley la Românii au Talent, sezonul 11.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe data de 9 martie 2021. Micuța poartă numele de Josephine, iar părinții au explicat cum a fost ales numele fetiței lor. Astfel, cei doi s-au inspirat de la o medie a artistului Chris Rhea, iar Smiley a ales numele Ana, deoarece se potrivește cu Maria, numele de familie al artistului.

Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele fetiței lor

”Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a placut foarte mult și eu am ales Ana. Noi îi spunem Josephine. Gina Pistol a ales numele dintr-o melodie a lui Chris Rhea care i-a plăcut foarte mult, iar eu am ales Ana pentru că îmi place mie mult de tot numele ăsta și se potriveste cu Maria”, a mai declarat Smiley.

Gina Pistol a spus și cum decurge viața ei de când a născut. Iubita lui Smiley a spus cu ce probleme s-a confruntat în aceste prime săptămâni.

”Acum nu mai pot să-l spăl spontan așa. Nu! Trebuie să fac programare. Săptămâna trecută spuneam că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu. Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele, groaznice. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele 9 luni de sarcină, tot ce mi-au spus la spital, am pășit în casă și am uitat tot. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu. Am avut și o furtună hormonală care te lasă răvășită. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc”, a spus Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI