Zi mare pentru Gina Pistol și Smiley! Data de 31 martie înseamnă enorm pentru relația lor. Ce s-a întâmplat

Zi mare pentru Gina Pistol și Smiley! Data de 31 martie înseamnă enorm pentru relația lor. Ce s-a întâmplat
Gina Pistol a nascut

Zi mare pentru Gina Pistol și Smiley! Data de 31 martie înseamnă enorm pentru relația lor. Ce s-a întâmplat în ultima zi din Mărțișor, în 2017. Cum a început povestea lor de iubire, de fapt. Totul a ieșit la iveală acum.

Ce semnifică data de 31 martie pentru Smiley și Gina Pistol

Luna martie este, cu siguranță, cea mai specială pentru faimosul cuplu, întrucât are însemnătate dublă. Pe 9 martie, la clinica privată Sanador din București, Gina Pistol a născut-o pe fiica ei, o bebelusă sănătoasă de 3,200 kilograme și 51 de centrimetri, pe nume Josephine Ana Maria.

Din acel moment, viața celor două vedete s-a schimbat, întregul lor univers învârtindu-se după fetița lor. Dar aceasta nu este singura zi importantă pentru Gina și Smiley, cei doi având motive de sărbătorit și pe 31 martie.

Ultima zi din Mărțișor marchează începutul poveștii de dragoste dintre Smiley și prezentatoarea de la Asia Express, relație care a început pe 31 martie 2017, la concertul Damian Drăghici&Brothers de la Sala Palatului, unde juratul de la Românii au Talent era invitat.

„Se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa .

După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești.”, declara un prieten de-al cuplului, acum câțiva ani.

Cum a pregătit Smiley casa pentru micuța Josephine

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. De când a venit pe lume fetița lor Josephine Ana, prezentatoarea TV și artistul nu-și mai încap în piele de fericire. Rolul de părinți li se potrivește perfect și, deși abia a împlinit trei săptămâni de viață, micuța bebelușă este, deja, prințesa castelului.

Încă de când Gina a rămas însărcinată, casa lui Smiley a suferit transformări serioase, pentru a face loc noului membru al familiei. Așadar, îndrăgitul cântăreț a cheltuit destul de mult pentru a transforma locul său de burlac într-un cămin perfect pentru o familie.

Conform jurnaliștilor de la impact.ro, artistul și-a izolat fonic biroul, a modificat scara interioară a casei și a renovat camera de serviciu care a devenit, acum, camera micuței Josephine Ana. De asemenea, toată mobila din casă a fost schimbată, din motive igienice, pentru ca fiica celor două vedete să fie cât mai ferită. Smiley și Gina Pistol ar fi scos din buzunar, pentru schimbările din casă, circa 40 de mii de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI