Ce mesaj i-a transmis Irinel Columbeanu fostei soții, Monica Gabor. Sigur vei râde și tu

Ce mesaj i-a transmis Irinel Columbeanu fostei soții, Monica Gabor. Sigur vei râde și tu
Irinel Columbeanu, mesaj pentru fosta soție

Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj fostei soții. Mulți dintre fanii fostului cuplu au râs copios după ce au văzut ce a putut să-i scrie bărbatul pe pagina unei cărți scrise de el. Ce gest a făcut recent Irinuca pentru tatăl ei? Adolescenta s-a arătat foarte curioasă să afle chiar mai multe despre copilăria ei. ”Fiicei mele Irina, În așteptarea apariției tale”, a scris fostul milionar în cadrul unui mesaj adresat singurului său copil.

Irinel Columbeanu, mesaj pentru fosta soție: ce i-a transmis Monicăi Gabor?

Irinel Columbeanu are 64 de ani și se bucură de o fiică ce pare că își va găsi cu siguranță un drum bun în viață, dar și de un succes uriaș după cărțile pe care le-a lansat.

Bărbatul a terminat primul volum „Istoriile unui vehement – Ipocrația” din trilogia sa, iar zilele trecute a trimis cărțile și în Statele Unite ale Americii.

Acesta a vrut neapărat ca fiica și fosta soție să se bucure și ele de reușita sa. Mesajul pentru Irinuca a fost unul cu adevărat special.

”Fiicei mele Irina, În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart (pe vecie în inima mea n.r)”, i-a scris Irinel Columbeanu fiicei sale.

Desigur că nu putea să lipsească unul și pentru mama adolescentei. Iată că în ceea ce o privește și-a permis să facă și câteva mici glumițe.

,,Monicăi, Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))”, i-a scris Iri Monicăi Gabor.

Cum a reacționat Irinuca?

Operele lui au ajuns și la ființele sale dragi care se află peste Ocean, iar Irina a avut o reacție impresionantă, demonstrând că este foarte mândră de tatăl ei.

Fata i-a mărturisit tatălui său că este curioasă să revadă botezul, după cele citite despre eveniment în carte.

,,Irina era tare bucuroasă. Tocmai ce primise de la curier cartea trimisă de mine cu dedicație și era mulțumită că avusese un pic de timp să se și uite pe codul QR de la pagina 248.

I-a plăcut foarte mult că astfel a putut și ea să își revadă botezul, a fost foarte curioasă ce ar mai putea vedea prin celălalt cod QR, cel precedent, de la pagina 241, și i-am explicat că astfel va putea să urmărească aproximativ 16 minute din prezentarea amănunțită a fostei mele mașini Rolls -Royce.

A fost filmată în curtea vilei de la Izvorani prin ianuarie 2007, după ce pe Irina de-abia ce o adusesem cu Monica acasă la vilă, într-un coșuleț, de la spitalul Elias, unde se născuse și unde eu tocmai ce am fost operat, amintindu-mi și de mama mea, ce tot acolo s-a prăpădit”, a declarat Irinel, în exclusivitate pentru Click!