Ce act a semnat în secret Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor. O vizează pe Irinuca, fiica lor EXCLUSIV

Ce act a semnat în secret Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor. O vizează pe Irinuca, fiica lor EXCLUSIV
Ce act au semnat in secret cei doi fosti soti

Monica și-a plimbat fiica în această vară în mai multe țări, fără a-l pune la curent pe tatăl Irinei, Irinel Columbeanu, despre destinațiile vacanței acesteia.

Ce act a semnat în secret Irinel Columbeanu cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica dinainte de pandemie, în timp ce Irina s-a plimbat cu mama sa prin toată lumea, din America în Grecia, apoi la Dubai. Cele două au fost câteva zile și-n România, iar omul de afaceri spune că fosta soție nu i-ar fi comunicat nici acest lucru, așa cum nu i-ar fi spus nici despre despărțirea sa de Mr. Pink.

Ce-i drept, Monica nu este obligată să-i dea raportul fostului soț în ceea ce privește viața sa personală, doar că la mijloc se află fiica celor doi, Irina, iar tatăl său ar trebui pus la curent cu tot ce are legătură cu aceasta, inclusiv cu felul și locațiile în care-și petrece vacanța. Mai mult, conform legislației, un minor nu poate fi scos dintr-o țară decât în prezența ambilor părinți, sau cu procură de la cel absent. Contactat pe marginea acestui subiect, fostul afacerist a refuzat să dea amănunte despre actul pe care l-a semnat pentru ca fiica sa să se poată plimba fără a-i cere de fiecare dată, aprobarea legală.

”Nu este treaba dumneavoastră ce documente am semnat pentru copil”, a replicat acesta.

Un celebru avocat, mai précis Ioan Todan, apărătorul Antoniei în procesul de divorț și cel pentru custodie cu fostul său soț italian, Vincenzo Casellano, a mărturisit pentru Playtech.ro care este procedura legală pentru ca un minor să fie scos din țară, mai precis ce act a semnat Irinel pentru ca fiica sa să se poată plimba cu mama ei.

”În astfel de cazuri, este nevoie de o procură din partea părintelui care nu-l însoțește. Aceasta se poate semna pe maxim trei ani. După care se reînnoiește”, ne-a spus acesta. Cum Irina are deja mai bine de doi ani de când s-a mutat în America, Irinel și Moni vor fi nevoiți să se întâlnească la finele acestui an, pentru a se pune din nou de acord în ceea ce privește viitorul Irinei.

Moni și Irina s-au întors în America

Cum Irina va începe școala, ea s-a întors recent, cu mama sa în America, în ciuda faptului că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink. În toată
această vacanță, fiica lui Irinel Columbeanu a fost singura care a ținut legătura cu tatăl său și a lucrat intens la cartea pe care intenționează să o publice.

”Am mai vorbit cu fata mea și mi-a spus că este bine. Mi-a citit și câteva pasaje din cartea sa”, ne-a declarat Irinel Columbeanu.

În ceea ce privește viitorul Irinei peste Ocean, mama sa intenționează să nu renunțe să trăiască visul american la cote înalte. Moni, care a studiat și marketingul în toți acești ani, și-a propus să devină o femeie de afaceri cunoscută, care să nu depindă de milioanele de euro ale fostului partner.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI