Ce mesaj i-a dat Cătălin Scărlătescu lui Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat replica instant: ”În primul rând se zice cu P”

Ce mesaj i-a dat Cătălin Scărlătescu lui Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat replica instant: ”În primul rând se zice cu P”
Mesajul lui Catalin Scarlatescu pentru Razvan Simion

Se știe că lui Cătălin Scărlătescu îi place să călătorească mult, dar și lui Răzvan Simion. Astfel că celebrul Chef i-a adresat o întrebare lui Cătălin Scărlătescu, și anume, dacă cunoaște vreun local sau pe cineva în Phuket (Thailanda), iar Răzvan Simion le-a povestit totul colegilor săi de platou.

Ce mesaj i-a dat Cătălin Scărlătescu lui Răzvan Simion

Răzvan Simion se poate lăuda cu multe destinații turistice vizitate la activ, astfel că sunt persoane care obișnuiesc să îl întrebe dacă se întâmplă să cunoască obiective turistice, restaurante sau chiar… persoane în anumite locuri de pe Glob.

A fost și cazul lui chef Cătălin Scărlătescu care l-a întrebat pe Răzvan Simion dacă cunoaște pe cineva tocmai în Thailanda, în Phuket. Răzvan Simion a povestit totul azi în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Colegul său, a ținut, însă să îl corecteze, deoarece acesta pronunțase incorect numele destinației turistice.

”Răzvan: Îmi da mesaj Scărlătescu ieri. Știi pe cineva în Phuchet? Nu știu pe nimeni. Știi tu, Dani?

Dani: În primul rând se zice cu P, în pronunția turiștilor, nu cu F. Spune-i așa: Scărlă, ai ajuns într-un loc mult prea turistic, mută-te într-o zona mai retrasă. Sunt meniuri in rusă in toată zona.

Răzvan: Am văzut un ”Ph” și am crezut că se citește ”F”.

Ramona către Răzvan: Mai lasă Milano și du-te în tu în altă parte.

Dani: Eu lumea am văzut-o acum, mă apuc de alte lucruri. Anul ăsta mai departe de Bulgaria nu mă duc.”, a fost dialogul dintre Răzvan, Dani și Ramona Olaru.

Despre Phuket

Phuket este una dintre provinciile de sud (changwat) ale Thailandei. Este format din insula Phuket, cea mai mare insulă a țării, și alte 32 de insule mai mici în largul coastei sale. Se află în largul coastei de vest a Thailandei, în Marea Andaman. Insula Phuket este conectată prin Podul Sarasin de provincia Phang Nga la nord. Următoarea provincie cea mai apropiată este Krabi, la est, peste golful Phang Nga.

Provincia Phuket are o suprafață de 576 km2 (222 sq mi), fiind ceva mai mică decât cea din Singapore și este a doua cea mai mică provincie din Thailanda. Insula se afla pe una dintre principalele rute comerciale dintre India și China și a fost frecvent menționată în jurnalele navelor străine ale comercianților portughezi, francezi, olandezi și englezi, dar nu a fost niciodată colonizată de o putere europeană. Înainte își obținea bogăția din cositor și cauciuc, iar acum din turism.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI