Dani Oțil, mesaj neașteptat despre Lidia Buble și noul iubit. Oare ce va spune Răzvan Simion?

Dani Oțil, mesaj neașteptat despre Lidia Buble și noul iubit. Oare ce va spune Răzvan Simion?
Ce gluma a facut prezentatorul tv despre el

Dani Oțil a vorbit despre iubitul Lidiei Buble. Deși discret din fire, mai ales în a discuta despre alte persoane publice, prezentatorul și-a spus acum părerea despre cel care l-a înlocuit pe prietenul lui.

Ce a spus Dani Oțil despre iubitul Lidiei Buble

Dani Oțil, prietenul lui Răzvan Simion, și-a dat cu părerea despre iubitul Lidiei Buble, actorul Harlys Becerra. Invitat în cadrul unei emisiuni, prezentatorul a făcut câteva glume despre fosta iubită a lui Răzvan și actualul ei partener.

Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste ca în filme. Blondina este extrem de fericită și radiază de când l-a cunoscut pe Harlys Beccera, noul ei iubit.

Lidia Buble a avut o relație cu Răzvan Simion, colegul și prietenul lui Dani Oțil. Când toată lumea vorbea că cei doi s-ar putea căsători, cântăreața a pus capăt relației, spunând că Răzvan nu o mai face fericită.

Acum, blondina și-a găsit din nou fericirea, de data aceasta în brațele unui bărbat foarte cunoscut.

Dani Oțil și-a dat cu părerea despre acesta și a făcut și câteva glume pe subiect.

El a spus că de-a lungul anilor, a citit în presă mai multe subiecte despre vedete cărora li s-a pus tot felul de apelative, așa că a făcut și el o mică ironie.

„Și acum, Lidia Buble cum e cu ăsta? Cu ăsta… cu cubanezul? N-ați văzut? Acum este frumușelul cu barbă. Ăsta! Cine-i, mă, ăla, Frumușelul cu barbă? Acum, sincer! (…) Da, dar ei, neavând nume, folosesc apelative. Uite, Turbo Prințesica…”, a spus Dani Oțil în cadrul unui podcast.

Lidia Buble: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Lidia Buble este împreună cu actorul Harlys Beccera. Recent, ea a primit un buchet de flori pe care l-a primit de la bărbat. Nu orice fel de flori, pentru că artista este alergică, așa că bărbatul i-a făcut o floare dintr-un șervețel.

„Se descurcă în orice situație dacă știe că sunt alergică la flori.”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

„Sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys),

trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă.

Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.