Ce îl întreabă mama lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru. Vedeta i-a spus totul lui Măruță

Ce îl întreabă mama lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru. Vedeta i-a spus totul lui Măruță
Ce spune mama lui Cătălin Cazacu despre relația actuală?

Cătălin Cazacu a oferit câteva detalii picante din viața sa personală. Ce îl întreabă mama sa despre Ramona Olaru? Cea care i-a dat viață sportivului este nerăbdătoare. Ce vrea să știe femeia cât mai rapid?

Cătălin Cazacu primește întrebări de la mama sa despre Ramona Olaru: ce vrea să știe femeia?

Mulți oameni au fost șocați de noua poveste de iubire din showbiz-ul românesc. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu se mai ascund și își asumă relația împreună. Cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre în apropierea unui restaurant, iar la scurt timp matinalii de la Antena au început să o tachineze pe colega de platou cu acest lucru.

Aflat în emisiunea ‘La Măruță’, Cătălin Cazacu a răspuns fără să se gândească la toate întrebările prezentatorului. Acesta a adus în discuție relația frumoasă pe care o are cu Ramona, ulterior a subliniat că mama lui este nerăbdătoare.

Femeia se obișnuiește la moment cu noul status amoros al fiului și la fiecare telefon îl întreabă mereu și de posibila viitoare noră. Sportivul a lăsat să se înțeleagă că totul este magnific în povestea lor de dragoste care este încă la început și că mama sa se bucură de faptul că și-a găsit o parteneră alături de care este fericit. 

“Mă sună mama să mă întrebe ce fac eu și iubita. Pentru ea e ciudat că m-a știut toată viața frunză în vânt. Când am plecat i-am zis…Ramona, te pup și te iubesc”, a spus Cătălin Cazacu la emisiunea lui Cătălin Măruță, îndemnat de moderator să o salute pe blondină cu această ocazie.

„Este o fata extraordinara, nu ai cum sa nu o iubesti”

Bărbatul a avut-o în vizor de o bună vreme pe aceasta, mai cu seamă că Ramona s-a făcut remarcată în lumea mondenă încă de la prima apariție pe micile ecrane. Cei doi s-au mai întâlnit de-a lungul timpului la diverse evenimente la care au participat multe nume cunoscute showbiz-ului românesc.

Amintim că asistenta TV are la activ un divorț. Chiar la scurt timp după ce s-a anunțat despărțirea acesteia de fostul soț Cătălin a declarat că îi pare rău de această situație și a continuat să o complimenteze. Cel din urmă a spus că ea este o fată extraordinară.

”Imi pare rau ca divorteaza… Dar, eu, pe Ramona Olaru, o iubesc. Este o fata extraordinara, nu ai cum sa nu o iubesti pe Ramona”, a declarat Catalin Cazacu în perioada în care asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ trecea printr-un divorț, conform bzv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI