Ce mesaj a primit Andreea Bălan din partea lui Tiberiu Argint. Bărbatul nu a avut nicio jenă

Ce mesaj a primit Andreea Bălan din partea lui Tiberiu Argint. Bărbatul nu a avut nicio jenă
Ce mesaj a primit Andreea Bălan din partea lui Tiberiu Argint

Andreea Bălan a avut parte de cea mai frumoasă declarație din partea iubitului ei, Tiberiu Argint. Ce mesaj a primit faimoasa artistă de la bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze, după divorțul de actorul George Burcea. Fratele prezentatoarei Sonia Argint a recunoscut tot, iar fanii sunt în extaz.

Ce mesaj a primit Andreea Bălan din partea lui Tiberiu Argint

Dragostea plutește în aer în luna iubirii, iar acest lucru este simțit și de Andreea Bălan. Jurata de la Te Cunosc de Undeva se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. După ce a divorțat de actorul George Burcea și a trecut printr-o operație grea, lucrurile par să se așeze pentru frumoasa blondină, care și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Tiberiu Argint.

De Dragobete, tânărul afacerist și-a surprins iubita cu un buchet superb de flori roz, parfumate și delicate precum cea care i-a furat inima. Andreea Bălan a imortalizat momentul și l-a postat pe conturile sale de socializare, unde fanii s-au îngrămădit să o felicite. Comentarii apreciative și laude au curs în cascadă pentru frumoasa blondină.

„Azi sarbatoresc iubirea de Dragobete, aceasta sarbatoare romaneasca cu radacini in traditiile dacice
La multi ani dragilor!
Multa iubire si intelepciune!
#dragobete #sarbatoareromaneasca #iubire”, a fost mesajul Andreei Bălan de pe Facebook și Instagram.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Tiberiu Argint iubitei sale Andreea Bălan

La această postare, Tiberiu Argint i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitei sale. Tânărul afacerist nu s-a ferit să-și exprime dragostea față de aleasa inimii sale, spunându-i „Sărbătorim când ma întorc ? love ya (n.r – te iubesc)”. Răspunsul blondinei nu a întârziat să apară. Asigurându-și partenerul că sentimentele sunt reciproce, Andreea Bălan i-a replicat un simplu „?☺️❤️? me too ⚡️??? (n.r – si eu)”.

Așa cum era de așteptat, fanii celor doi îndrăgostiți au luat cu asalt contul de Instagram al vedetei. Admiratorii cântăreței i-au felicitat pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint pentru relația lor, spunându-i artistei că fericirea i se citește pe chip:

Superbi ❤️ iubiti-va mult chiar meriti prahoveanca mea ???

Bine faci,sufletel !! ❤️ må bucur tare ,tare pentru tot ce este frumos in viata ta !! ❤️ Eu nu sårbåtoresc ca nu locuiesc in tarå !! Pupici din depårtåri !

Ai fericirea in ochi, mă bucur că in sfârșit ești iubită și împlinită pe toate planurile! La mulți ani!

Esti o minune andreea , sa fi iubita pentru ca meriti draga mea !!!❤️❤️❤️

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI