Andreea Bălan și-a uluit fanii. Apariție incendiară, extrem de rară

Andreea Bălan și-a uluit fanii. Apariție incendiară, extrem de rară
Andreea Bălan, apariție sexy pe rețelele de socializare

Andreea Bălan și-a făcut apariția cum nu și-a obișnuit fanii. Cunoscuta cântăreață și dansatoare s-a pozat în oglindă îmbrăcată foarte sexy. Se pare că povestea de dragoste cu Tiberiu Argint îi priește mult, pentru că radiază.

Andreea Bălan, apariție sexy pe rețelele de socializare

Andreea Bălan face furori cu recentele postări de pe rețelele de socializare. Cântăreața se pare că este într-o perioadă excelentă din viața sa, mai cu seamă că scandalul divorțului de tatăl copiilor săi s-a terminat de o bună vreme, iar lucrurile s-au relaxat și în privința relației cu Tiberiu Argint care e deja cunoscută de fanii ei.

Artista a postat câteva fotografii în care să i se vadă formele bine lucrate și talia de viespe ca la care a revenit destul de repede după cele două sarcini. Vedeta i-a obișnuit pe cei care o urmăresc cu diverse poze cu ea în costume de dans cât mai sexy, dar nu și în lenjerie.

De asemenea, juratul de la „Te cunosc de undeva” a răspuns întrebărilor tuturor în privința modului prin care reușește să arate impecabil de ani de zile. „Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare, fac exerciții în grădină, spre amuzamentul Ellei, care mă imită”, declara Andreea Bălan cu ceva timp în urmă.

Motivul divorțului dintre ea și George Burcea

„El nu mai este omul de acum șase luni. S-a schimbat pentru că a intrat într-o stare din asta cu trecutul lui, cu cartea lui pe care o scrie si… este alt om. Acum câteva zile, George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o iubește. Și George nu a putut să facă asta și s-a enervat. Ceva este oricum în neregulă și se pare că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte pe care vrea să o scoată despre familia lui, carte în care îl deconspiră pe tatăl lui. Tatăl lui a bătut-o pe mama lui, iar el a fost crescut de bunici, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stres… Automat, scriind acum această carte, i s-au deschis niște așa-zise răni din trecut”
Surse din apropierea familei (Sursa: click.ro)

„– Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga”, a detaliat George Burcea la un moment dat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI