Andreea Bălan, umilită de fanii lui George Burcea. Totul a pornit de la Viviana Sposub

Andreea Bălan, umilită de fanii lui George Burcea. Totul a pornit de la Viviana Sposub
Andreea Bălan, umilită de fanii lui George Burcea după ce a publicat o imagine cu Viviana Sposub și bunica lui

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a sfârșit în urmă cu mai bine de un an. Deși ambii și-au găsit alți parteneri care îi fac mai fericiți, comentariile oamenilor nu s-au oprit. De această dată, fanii au făcut o comparație între relația actorului cu fosta și cu actuala, în urma unei imagini publicate de acesta pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, umilită de fanii lui George Burcea după ce a publicat o imagine cu Viviana Sposub și bunica lui

George Burcea a publicat o imagine înduioșătoare cu bunica lui și actuala iubită, Viviana Sposub, lângă sobă. Admiratorii proaspătului cuplu și-au amintit că în decursul relației actorului cu cântăreața el nu a publicat acest gen de poze, semn că nici nu a avut ocazia să le facă ori poate a dorit să le păstreze în arhivă din diferite motive. Internauții au ajuns și la o concluzie: Andreea Bălan e mai fandosită comparativ cu Viviana.

„Nu țin minte să fi avut așa poze frumoase de familie. Asta e adevărata femeie”

„Brate pline de ❤️❤️Bunica Maria”, a notat George Burcea în descrierea imaginii.

„Cat de înălțător e atunci cand ființa iubită te urmează să ti cunoasca rădăcinile, sa cunoasca mâinile care au modelat lutul, sa vrea sa te cunoasca din copilărie până în prezent! ❤️/ Cu “exa” nu tin minte sa fi avut asa poze frumoase de familie , decat tantose ii placea? asta e adevarata femeie . Bravo voua asta e familista , sanatate la bunicuta?❤️/ Asta vroiam si eu sa spun???/ Asa este ??

Ce frumos,ce bunica minunata!!?/ Superba fotografie, sa va trăiască bunica!! Trebuia postată acum doua luni când ați făcut o…??/ O poza cât o mie de cuvinte ?❤️?/ Sa va trăiască și sa va bucurați de ea ❤️❤️/ Ce bucurie sufleteasca, sa ti traiasca bunica, sa fie sanatoasa❤️❤️❤️”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Cuplul, surprins în timpul unui moment romantic

George Burcea și Viviana Sposub și-au creat un moment romantic recent. Cei doi au fost surprinși dansând îmbrățișați și sărutându-se cu patos la o petrecere. Pe fundal suna celebra piesă a lui Marcel Pavel, ”Frumoasa mea”.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg”, își descria Viviana partenerul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI