De ce nu locuiesc împreună Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Motivul este ireal, ce se întâmplă între cei doi

De ce nu locuiesc împreună Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Motivul este ireal, ce se întâmplă între cei doi
Surse din anturajul Andreei Bălan au dezvăluit motivul pentru care artista și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație de dragoste de câteva luni bune, ce s-a legat la scurt timp după divorțul cântăreței de tatăl copiilor ei, George Burcea. Deși descrisă ca fiind ghinionistă în iubire, destinul i-a mai dat o șansă chiar rapid după separarea cu scandal prin care a trecut. Ea și noul partener au fost surprinși pe stradă împreună, luând prânzul, la munte, în mall, semn că își acordă toată atenția. Dar totul până la a-și face locul numit ”acasă”, pare-se. Sursele CanCan susțin că vedeta nu își dorește momentan să facă acest pas, cu toate că din partea lui există deschidere în acest sens. Motivul? Divorțul de Burcea.

Motivul pentru care Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic.

Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, afirma Andreea Bălan, în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii ”Acces Direct” unde a venit alături de fetițele sale.

„Nu își dorește momentan, cu toate că el asta vrea”

Fericirea ei a fost surprinsă și de fotoreporteri, surprinzând-o mai mult zâmbind în compania lui Tiberiu Argint. Și iată că viața ei s-a schimbat complet. Însă, cu toate că susține că a învățat să prețuiască fiecare moment petrecut alături de persoana iubită, dar și să spună mai des ”Da” situațiilor care o scot din zona de confort, cântăreața rămâne rezervată în a face următorul pas, firesc, de altfel, într-o relație de cuplu, anume de a locui împreună cu partenerul de viață.

Unele surse spun că, pentru moment, Andreea evită această fază a relației dintr-un motiv întemeiat, din punctul său de vedere. Aceasta și-ar dori să locuiască separat până în momentul în care își va încheia socotelile cu fostul soț.

„Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea, nici nu vrea să audă de așa ceva”, a dezvăluit o sursă din anturajul artistei.