Ce mașină și-a cumpărat Marina Voica la cei 86 de ani ai săi și chiar o conduce: „Mă face să mă urc cu încredere la volan” EXCLUSIV

Ce mașină și-a cumpărat Marina Voica la cei 86 de ani ai săi și chiar o conduce: „Mă face să mă urc cu încredere la volan” EXCLUSIV
Ce masina si-a cumparat Marina Voica la cei 86 de ani ai sai si chiar o conduce Ma face sa ma urc cu incredere la volan EXCLUSIV

Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică ușoară din ultima jumătate de veac, continuă să conducă și la 86 de ani, împliniți în urmă cu o lună. Ea vorbit cu impact.ro despre relația specială pe care o are cu mașina sa actuală, un Volkswagen Beetle, fosta „Broscuță” cum era această marcă cunoscută cu ceva timp în urmă.

Marina Voica afirmă că e un șofer destoinic și la 86 de ani! „Cine spune că are carnet auto de multă vreme și susține că nu a avut niciun fel de incident, cred că exagerează!”

„Am încă vederea bună și reacții normale. Iar asta mă face să mă urc cu încredere la volanul mașinii mele, un model nou, pe care mi l-am cumpărat destul de recent.

E un Volkswagen Beetle, la care apelez ori de câte ori mă deplasez prin Breaza, să-mi fac în special cumpărăturile, fiindcă nu mai pot să car, la vârsta mea!

Așa că ori de câte ori merg la piață sau la magazinele din oraș, mă ajut de ea”, deschide subiectul cunoscuta artistă.

Ea susține că deține carnet de conducere de aproape jumătate de veac, mai exact din 1976, perioadă în care locuia însă la București.

„Pe vremea acea adoram să merg cu mașina la mare. Mergeam des pe distanța București-Mangalia fără nicio oprire. Și știți de ce? Fiindcă adoram să depășesc camioanele și când vedeam cât de multe erau în trafic nu mai vroiam decât să ajung cât mai repede la destinație.

Dacă aș fi făcut și cel mai scurt popas, ar fi însemnat să mă iau iar la trântă cu ele. E drept, ajungeam frântă la mare, dar ajungeam!”, adaugă Marina Voica.

„La viața mea, am și tamponat mașini!”

Ea recunoaște foarte deschis că în „cariera” sa de șofer amator a avut și destule incidente auto:

„Cine spune că are carnet auto de multă vreme și susține că nu a avut niciun fel de incident, cred că exagerează! La viața mea, am și tamponat mașini, din vina mea, dar am fost și lovită. Toate astea fac parte din normalitate și ca atare mi s-au întâmplat și mie!”.

Pe de altă parte, Marina Voica își amintește cu drag că fostul ei soț, Viorel, alături de care și-a petrecut mai bine de două decenii, o dojenea mereu pentru maniera ei de a conduce.

„Îmi spunea de multe ori că conduc prea băiețește. Pe mine mă amuzau vorbele lui, dar ăsta era stilul meu!”, precizează cea care a rămas văduvă destul de repede.

„E ceva după care nu prea mă dau în vânt!”

În ceea ce privește relația pe care o are cu propria mașină, Marina Voica spune că „e una bună, una peste alta”.

„Una peste alta ne înțelegem. Îmi place foarte mult noua mașină, dar e ceva după care nu prea mă dau în vânt. Mi se pare că ambreiajul nu e pe gustul meu. E foarte tare! Trebuie să fiu foarte atentă atunci când îl calc, ca să nu ridic mașina pe roțile din față!”, indică aceeași Marina Voica.

Astăzi totuși nu se mai încumetă să meargă cu mașina pe distanțe lungi.

„Peste câteva zile am fost invitată la Babadag. Ei bine, acolo nu mă încumet să merg singură, la volan. Voi străbate distanță tot cu mașina, dar și cu ajutorul unui bun amic, care va și conduce!”, conchide ea.

Iar una dintre motivațiile alegerii sale stă în faptul că nu-i place să conducă pe autostradă, cu care afirmă că nu s-a obișnuit niciodată!

Urmăriți Playtech.ro și pe