11 iul. 2022 | 21:48

Ce a făcut Marina Voica la 85 de ani. Nu o să îți vină să crezi cât e de curajoasă

Monden
Ce a făcut Marina Voica la 85 de ani. Nu o să îți vină să crezi cât e de curajoasă
„La Măruță”, artista răspunde provocărilor! Ce a făcut Marina Voica la 85 de ani

Ce a făcut Marina Voica la 85 de ani? Inegalabila și îndrăgita solistă de muzică ușoară, Marina Voica, a ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani. Deși cu probleme de sănătate, îndrăgita artistă dovedește că nu se dă la o parte din fața oricărei provocări. De altfel, mărturie stau și pozele recente publicate de artistă pe rețelele de socializare. Fanii emsiunii „La Măruță” au putut vedea cu ochii lor ce a făcut Marina Voica la 85 de ani. Nu o să îți vină să crezi cât e de curajoasă!

„La Măruță”, artista răspunde provocărilor! Ce a făcut Marina Voica la 85 de ani

În ultima vreme, celebra artistă de origină rusă, Marina Voica, a decis să răspundă invitațiilor de a reveni pe micile ecrane. La venerabila vârstă de 85 de ani, fanii artistei au rămas impresionați de cum arată și de cât de mult a reușit să slăbească.

Recent, întrebată de Ego.ro cum a reușit să-și mențină silueta, Marina Voica, cu zâmbetul caracteristic, a răspuns că „Pot să port și rochiile pe care le-am purtat și acum 60 de ani. Am slăbit, am cam 45 de kilograme.” În același timp, vedeta dezvăluia și secretul siluetei din aceste zile.

„Eu port pantofi cu toc, pe scenă. Nu numai pe scenă, ci și pe stradă. Cum să pun pantofi fără toc pe scenă? Și port și încălțăminte sport, însă doar teniși cu toc ortopedic, ridicat. Fără tocuri parcă merg direct pe pământ!”, a declarat artista pentru Ego.ro.

Dar asta nu e tot. Invitată de câteva ori de Cătălin Măruță, la PRO TV, artista a dovedit că nu îi este frică de provocări, urcând chiar și pe motocicletă. La cea mai recentă apariție la emisiunea lui Cătălin Măruță, octogenara cântăreață a fost pusă, din nou, în fața unei noi provocări.

Vedeta a fost provocată să se urce într-o mașină de epocă decapotabilă, de viteză. Așa că a răspuns provocării, participând la o cursă pe poligon. De altfel posta și pozele de la inedita provocare, scriind pe Facebook „Avanpremiera la o emisiune în stilul meu la ProTV.” (vezi galeria)

„Doamne, Cătălin, ce idee ai avut. Era să mor acolo”

După momentul provocării, Cătălin Măruță a stat de vorbă cu Marina Voia, aceasta din urmă declarând:

„Doamne, Cătălin, ce idee ai avut. Era să mor acolo. Tu te-ai suit vreodată în această mașinuță? Sunt într-adevăr sportivă, dar asta este o mașină groaznică.

Nu are amortizoare din astea, scutură. Dar am făcut-o până la urmă. Am crezut că nu se poate. „Nu vreau să fiu de râsul lumii. M-ai făcut o dată de râsul lumii cu patinele. Eram convinsă că pun patine și ies pe gheață.

Am și plecat, că asta am făcut toată viața și am căzut. Ce să fac? Dacă am deja și această reclamă că pot tot. Chiar tot nu pot. Lăsați-mă în pace, să mor liniștită!”, a explicat Marina Voica la PRO TV.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material”

Deși cu o carieră strălucită pe scena muzicii românești, vedeta recunoștea că nu are o pensie de la stat, dar, mai spunea Marina Voica, „Nu mă plâng nici din punct de vedere material.”

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său).

Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de meri. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră.

Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața”, declara Marina Voica.

Pentru fani, Marina Voica este un model de dârzenie și putere de muncă, chiar și la cei 85 de ani, deja împliniți.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro