Câte kilograme are Marina Voica la 85 de ani. Ce secret are marea artistă a României

Câte kilograme are Marina Voica la 85 de ani. Ce secret are marea artistă a României
Câte kilograme are Marina Voica la 85 de ani

Câte kilograme are Marina Voica la vârsta de 85 de ani. La vârsta sa, marea artistă și-a păstrat cochetăria și mereu este coafată și îmbrăcată frumos. Marina Voica, care a făcut istorie în muzica ușoară cu piesa „Și afară plouă, plouă”, este, încă, un munte de energie și menține legătura cu fanii ei pe rețelele sociale, adaptându-se rapid la tehnologie.

Câte kilograme are Marina Voica la 85 de ani

Marina Voica pare că a găsit elixirul tinereții și al vitalității. Artista reușește să se mențină la greutatea ideală, după cum însăși a afirmat. Mai exact, la 85 de ani Marina Voica are 45 de kilograme, iar rochiile purtate în urmă cu șase decenii îi vin și în prezent.

„Pot să port și rochiile pe care le-am purtat și acum 60 de ani. Am slăbit, am cam 45 de kilograme. Dar, la înălțimea mea, am greutatea ideală”, a mărturisit recent Marina Voica, în exclusivitate pentru Ego.ro. 

Marina Voica a dezvăluit și un secret: nu se poate dezlipi de pantofii cu toc, simbolul suprem al feminității.

„Eu port pantofi cu toc, pe scenă. Nu numai pe scenă, ci și pe stradă. Cum să pun pantofi fără toc pe scenă? Și port și încălțăminte sport, însă doar teniși cu toc ortopedic, ridicat. Fără tocuri parcă merg direct pe pământ!”, a mai spus artista.

Cât despre planurile pe care le are de acest Paște, Marina Voica susține că a primit câteva invitații, urmând să se decidă pe care dintre ele o va onora. De altfel, artista nu gătește de Paște, întrucât nu știe să gătească.

”Nu pregătesc niciodată nimic, nu știu să gătesc. Dar, primesc întotdeauna de la vecini. Toată viața am primit, îmi mai trimit și prietenii. O să fiu invitată, la masă, în câteva locuri, o să mă gândesc unde voi fi de Paște”, a mai spus Marina Voica.

Marina Voica, secrete de scenă

Marina Voica a susținut luna trecută un recital la Sala Palatului și a fost impresionată de aplauzele spectatorilor, după fiecare piesă interpretată.

„Am susținut în martie un concert, la Sala Palatului, a fost foarte frumos. Eu nu fac playback, de obicei. Cânt totul live, dar, cum la Sala Palatului trebuia să sune totul foarte bine și ar fi trebuit să facem repetiții de sunet o zi întreagă și nu era timp, am combinat. Dar, pot cânta foarte bine și fără înregistrare.

Mai mă întreabă unii și alții dacă iau miere sau gălbenuș de ou pentru voce. Dar, nimic nu iau, nici măcar nu-mi încălzesc vocea, uneori. Vin și cânt, ce-s figurile astea?

Trebuie să dormi bine și să fii sănătos, asta este important. Deși, eu am cântat și când mi-a fost rău, și nu era vorba numai despre răceli, ci despre ceva și mai rău. Eu mai cânt acasă, mă acompaniez singură la pian. Nu fac vocalize, înainte de concerte, Doamne-ferește! Ce, sunt cântăreață de operă?”, a mai declarat Marina Voica.

Amintim însă că Marina Voica s-a confruntat însă cu probleme de sănătate anul trecut, fiind operată pe cord. Mai multe detalii găsești AICI.