Ce mare dorință are Stelian Ogică, de fapt. O va executa și la 80 de ani, dacă e cazul EXCLUSIV

Ce mare dorință are Stelian Ogică, de fapt. O va executa și la 80 de ani, dacă e cazul EXCLUSIV
Ce mare dorinta are Stelian Ogica

Stelian Ogică, 54 de ani, românul devenit cunoscut peste noapte acum două decenii, când a acuzat că i s-ar fi furat un bilet câștigător la Loto, în valoare de 1.000.000 de dolari, pare că nu-şi găseşte jumătatea. Ogică, care a anunţat de ceva vreme că ”s-a maturizat” şi că nu mai este “bărbatul de altădată”, nu are noroc în dragoste, iar gândul ăsta îl chinuie destul de mult.

Ce mare dorință are Stelian Ogică, de fapt

“Am avut până la această vârstă trei cununii la Starea Civilă, însă nu am reuşit niciodată să ajung în faţa preotului, şi la Biserică. Unii ar putea vorbi de un blestem în ceea mă priveşte, dar eu nu cred în poveşti de genul ăsta.

Mai degrabă îmi spun că pur şi simplu nu a fost să fie şi poate că aşa a fost mai bine pentru mine să se întâmple”, a declarat Stelian Ogică pentru Playtech.ro pe această temă.

El spune că nu se va opri din încercarea sa şi că va continua să-şi căute perechea ideală, chiar dacă a ajuns la o vârstă.

“Nici la 80 de ani nu voi ezita să-mi împlinesc această dorinţă. Dacă va fi să fie la 80 de ani, atunci aşa va fi. Eu nu mă opresc din încercările mele şi o voi continua să o caut pe cea care crede, ca şi în mine, în dragoste, familie şi respect”, mai spune el.

În plus, adaugă el, ştie să fie bărbat cu adevărat şi în societate, şi în viaţa de zi cu zi, şi în pat. Stelian Ogică admite că nu îi va fi uşor, fiindcă are un trecut de care nu se poate despărţi.

“Nu prea cred în părerea lumii despre mine. Ştiu că m-am schimbat de o bună bucată de vreme şi de aceea prefer să mă privesc prin ochii mei. Pe de altă parte, recunosc că am şi un trecut. Spre exemplu, când eram tânăr preferam compania femeilor mature.

Mi-am spus atunci că de la ele am ce învăţa şi a fost o vreme când preferam compania acestora. Anii au trecut şi am ajuns la fetele de vârsta mea, dar asta pare să fi fost o etapă ceva mai scurtă.

Iar în anii din urmă am început să dau înapoi ceasul biologic al partenerelor. Şi uşor, uşor, am ajuns să am partenere mai tinere şi cu 15, apoi 20 sau chiar 25 de ani”, îşi descrie Ogică pe repede înainte trecutul.

Și-a amânat căsăoria pentru că… s-a tuns prea scurt

El spune că ultima sa iubire, Alice, avea 30 de ani şi a fost foarte aproape ca alături de ea să-şi împlinească visul.

“Ar fi trebuit să ne luăm chiar în această primăvară, de Ziua Femeii, dar s-au întâmplat nişte lucruri care au dat toate peste cap. Mai întâi, m-am tuns prea scurt.

Nu ştiu de ce, dar am rugat-o să amânăm vreo trei săptămâni, ca să-mi mai crească podoaba capilară. Iar în săptămânile astea am ajuns la nişte discuţii în urma cărora am realizat că viitorul nostru împreună nu există. Însă sunt sigur că, undeva, pe lumea asta, există cineva potrivit şi pentru mine!”, a conchis el întreaga tărăşanie.

Stelian Ogică susţine că în ultimii ani a devenit un respectabil om de afaceri. El ar fi investit sume consistente în construcţii, iar anul trecut ar fi finalizat ridicarea şi vânzarea unui cartier de 21 de vile, în apropiere de Bucureşti. În plus, are în plan să repete cât de curând povestea, de data aceasta având ca deziderat ridicarea a 30 de vile, tot lângă Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI