Stelian Ogică se îmbogățește după ultima afacere. Nimeni nu mai știa nimic despre el

Stelian Ogică se îmbogățește după ultima afacere. Nimeni nu mai știa nimic despre el
Stelian Ogică se îmbogățește

Stelian Ogică a devenit cunoscut în anul 2001, după ce a acuzat că i s-ar fi furat un bilet de loterie în valoare de un milion de dolari. În cadrul unui interviu, acesta spune că între timp ”s-a maturizat” și a povestit despre noile afaceri și despre familia sa.

Stelian Ogică se îmbogățește după ultima afacere

Stelian Ogică are afaceri în construcții și susține că tocmai a finalizat ridicarea și vânzarea unui cartier de 21 de vile, în apropiere de București. Mai mult, acesta are în plan să repete cât de curând povestea, însă de această dată are de gând să ridice 30 de vile. S-a săturat de petreceri:

”M-am maturizat, dintr-un anume punct de vedere. Pot chiar spune că până pe la 45 de ani am copilărit. Ca atare, acum după ce mi-am făcut nebunia, adică am văzut cum stau lucrurile cu lumea televiziunii, am decis să schimb foaia și am devenit om de afaceri.

Nu mai sunt Stelian Ogică de altădată. Adio petreceri, adio cluburi, adio nopți pierdute, adio femei. Astea toate sunt pe interes, multe chiar perverse, nu mi-e frică s-o spun. Or, Ogică de azi nu mai este copilul de ieri‘‘, a declarat Stelian Ogică pentru Impact.ro.

”Mai cumpăr rar câte un bilet la Loto, doar ca să provoc soarta!”

Se pare că Stelian Ogică este familist convins, iar bilete la Loto doar din când în când mai cumpără. Acesta spune că puțini sunt cei care știu că a făcut fotbal de performanță când era mic și că spera ca nepotul lui să ajungă un mare fotbalist.

”Mai cumpăr rar câte un bilet la loterie, mai mult ca să provoc soarta. Îmi iubesc familia, mă ocup de ea, sper ca nepotul meu, Ivan, să ajungă un mare fotbalist. Sper să fii moștenit ceva din talentul tatălui său (e vorba despre fostul mijlocaș dinamovist Adrian Ropotan) sau poate chiar de la mine, fiindcă puțin știu că am făcut și eu fotbal de performanţă, când eram junior. Am fost stelist de mic, nu fecesebist, atenție, și prieten bun cu Belodedici. Ba chiar un fel de stelist disperat.

Azi nu mai e la fel. Fotbalul de azi nu mai e fotbal, e doar o bătaie de joc. Dar îmi pun acum toate speranțele în Ivan. E încă mic, dar cred că dacă va iubi mingea, și așa pare, va face carieră în fotbal. Eu îi voi sta alături‘‘, a mai adăugat Stelian Ogică.

Cu ce se ocupă acum Stelian Ogică
Cu ce se ocupă acum Stelian Ogică