Stelian Ogică, scandal cu Poliția. Ce a făcut bărbatul este incredibil

Stelian Ogică, scandal cu Poliția. Ce a făcut bărbatul este incredibil
Stelian Ogică supărat pe justiția română

Anul trecut Stelian Ogică era amendat de polițiști. Giurgiuveanul se afla pe raza localității Bragadiru, când a fost oprit de poliție. După acest moment Ogică intenta un proces la Judecătoria Cornetu prin care contesta sancțiunea primită în noiembrie 2020.

Stelian Ogică în proces cu Poliția Bragadiru

În noiembrie 2020 celebrul Stelian Ogică era oprit în Bragadiru de agenții de poliție și amendat contravențional. Considerând amenda nedreaptă depune contestație împotriva sancțiunii contravenționale la Judecătoria Cornetu.

Conform datelor publicate pe site-ul judecătoriei va avea prima înfățișare pe 22 iunie anul curent. Deocamdată nu se știe clar care au fost condițiile în care Stelian Ogică ar fi primit sancțiunea contravențională. Așteaptă acum prima înfățișare, și în cazul unei decizii favorabile ar putea scăpa de amendă. În caz contrar va fi obligat să plătească suma integral și, posibil, și cheltuielile de judecată.

Supărat pe justiția română

Ogică nu ar fi la primul război cu justiția română. După ce, cu ani în urmă, declara că avusese biletul câștigător la Loto, avea să dea în judecată Loteria Română. Jucătorul la loto ar fi fost acuzat de fals și că, în fapt, acesta nu ar fi avut deloc biletul în cauză. În urma acestor scandaluri avea să facă și câțiva ani de închisoare.

Conform apropiaților, Stelian Ogică se judecă și acum cu Loteria Română, aducând noi probe la dosar. Cu toate astea este nemulțumit de modul în care magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție ar fi tratat cazul său. Recent Stelian Ogică și-a spus oful pe rețelele de socializare, declarând:

”Justiția, dezamăgirea societății, să te ferească Dumnezeu să ajungi la mâna judecătorilor. Persoane care într-o carieră au sute de decizii, (condamnări) ale unor nevinovați! Timp în care tot ei lasă și sute de criminali în libertate!

Salarii și pensii speciale din truda noastră! Cu excepția unora, toți sunt la fel! Iar noi, restul societății, suntem doar o maculatură! De unică folosință!”, scria acesta pe Facebook.

În încercarea sa de a redeschide dosarul împotriva Loteriei Române, declara unul din avocații acestuia, Stelian Ogică ar fi depus noi dovezi la dosar. Ulterior dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție, care dădeau o decizie nefavorabilă lui Stelian Ogică, decizia fiind una definitivă:

”Respinge, ca nefondat, apelul formulat de către apelantul-revizuient OGICĂ STANCU împotriva sentinţei penale nr. 761/23.10.2020, pronunţată de către Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti – Secţia Penală în dosarul nr. 11853/301/2020. Obligă pe apelantul-revizuient la plata sumei de 150 de lei către stat, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă.”, scre în decizia ÎCCJ, conform Spynews.