Ce luptă duce Adela Popescu cu bebelușul ei. Vedeta a povestit tot ce se întâmplă la ea acasă

Ce luptă duce Adela Popescu cu bebelușul ei. Vedeta a povestit tot ce se întâmplă la ea acasă
Ce luptă duce Adela Popescu cu bebelușul ei

Adela Popescu a devenit recent mămică pentru a treia oară. Aceasta l-a scos pe bebelușul ei la plimbare și le-a spus internauților cum se descurcă cu trei copii.

Ce luptă duce Adela Popescu cu bebelușul ei

Adela Popescu a mărturisit că îi este greu, însă încearcă să facă față cu stoicism, mai ales că micuțului nu prea îi place să doarmă.

„Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăguț.

Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine.

Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal!

Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”, le-a spus Adela Popescu internauților.

„Acum mă îngrijorez mai puțin”

Adela Popescu a mai afirmat în mediul online că deși situația este destul de grea și că se resimte din cauza lipsei de somn, ea a învățat să gestioneze lucrurile foarte bine.

„Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie super conștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”, a mai declarat Adela Popescu.

Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan, iar soțul ei a fost mereu un real sprijin pentru ea. Acum, cuplul simte că este în formula perfectă, iar Adela Popescu a spus că simte asta din plin, de când bebelușul ei a venit pe lume. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat și în casă nouă la finalul anului 2020, una mult mai spațioasă, pentru întreaga familie.